روزنامه جوان
1402/11/09
قحط الرجال مدیریتی چالش وزارت ورزش
حکم انتصاب یکی از معاونتهای وزارت ورزش بالاخره صادر شد و همانطور که انتظار میرفت شروین اسبقیان جای محمد پولادگر را در این وزارتخانه گرفت. معاونت توسعه ورزش قهرمانی مسئولیت جدید و البته بسیار مهمی است که کیومرث هاشمی با خیال راحت و بدون در نظر گرفتن ترافیک کاری اسبقیان به او سپرده و مدیر موسفیدکرده نیز با روی گشاده آن را پذیرفته است.خیلی وقت بود که منتظر رفتن پولادگر بودیم. وقتی چند ماهی است که هاشمی جایگزین حمید سجادی شده، قاعدتاً معاونانش نیز باید تغییر میکردند. در این مدت آقای وزیر به شیوه خودش برخی تغییرات را اعمال کرده بود و اتفاقاً سه ماه پیش یک پست مهم هم به شروینخان اسبقیان داد؛ مدیرکل حوزه وزارتی. از همان زمان بود که اسبقیان به جمع دوشغلهها اضافه شد. او پیش از این رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان بود و طبق قانون تا اسفندماه عهدهدار این سمت خواهد بود. اسبقیان همان موقع تأکید کرد خیال ندارد ریاست فدراسیون را به کسی واگذار کند و تا زمان برگزاری انتخابات میز و صندلی ریاستش را به کسی نمیدهد. این مدیر وزارتی بعد از انتقادات مطرح شده در گفتوگویی اعلام کرد مسائل فدراسیون را نایبرئیس و دبیر پیگیری میکنند و او هم ناظر بر کار آنهاست.
با توجه به این دو مسئولیت سنگین انتظار میرفت هم اسبقیان از پذیرفتن مسئولیتهای جدید صرفنظر کند و هم آقای وزیر کار جدیدی روی دوش مدیر دوشلغهاش نگذارد، ولی از آنجا که این مسائل اهمیتی در تصمیمگیریها ندارد، از این پس اسبقیان معاون ورزش قهرمانی کیومرث هاشمی هم هست. به نظر میرسد قحطالرجال در خیابان سئول بیداد میکند! وزیر ورزش جوری پستهای مهم وزارتخانه را یک به یک به شروین اسبقیان میدهد که گویا در این مملکت هیچ مدیر دیگری نیست و هیچکس دیگر نمیتواند از پس این مسئولیتها برآید. درست است که اسبقیان تجربه زیادی در حوزه مدیریت ورزش دارد و سالها مسئولیتهای مختلفی را تجربه کرده است، اما این دلیل نمیشود او چندشغله باشد و کسی هم از این مسئله انتقاد نکند. با اینکه مسئولان همیشه دم از جوانگرایی و فرصت دادن به نسلهای جوان میزنند، اما زمان عمل که میرسد ترجیح میدهند همان قدیمیهای نزدیک به خود را انتخاب کنند. علاوه بر این از سپردن وظایف زیاد به یک نفر نیز ابایی ندارند.
از قدیم گفتهاند با یک دست نمیتوان دو هندوانه برداشت. گویا در ورزش ایران کسی اعتقادی به این ضربالمثل ندارد و همه میخواهند ثابت کنند قدیمیها اشتباه گفتهاند. فدراسیون جانبازان و توانیابان رشتههای زیادی را تحت پوشش دارد و تنها چند ماه دیگر تا شروع بازیهای پارالمپیک پاریس زمان باقی مانده است. رئیس چندشغله این فدراسیون درحالیکه مدعی است روی کارها نظارت دارد، همزمان دو پست مهم در وزارت را پذیرفته است. معاونت قهرمانی نقش مهمی در تصمیمات کلان ورزش قهرمانی دارد و به مدیری تماموقت نیازمند است، نه کسی که با ترافیک کاری زیادی روبهروست. در این میان وزیر ورزش نیز باید در خصوص تصمیماتی که مستقیماً ورزش قهرمانی را تحت تأثیر قرار میدهد پاسخگو باشد. هاشمی قبلاً در واکنش به انتخاب اسبقیان به عنوان مدیرکل حوزه وزارتی، گرفتن این تصمیم را جزئی از اختیاراتش خوانده بود. قطعاً وزیر حق دارد معاونانش را خودش انتخاب کند، اما همزمان باید حواسش باشد که کدام مسئولیت را به چه کسی میسپارد. ورزش ایران سال سختی را پیشرو دارد و وزارت ورزش در قبال نتایج کاروانهای ورزشیمان در بازیهای المپیک و پارالمپیک مسئول است. در حکم شروین اسبقیان به عنوان معاون قهرمانی از او خواسته شده ۱۴ اولویت مهم را در دستور کارش قرار دهد. درحالیکه اسبقیان غیر از آنها اولویتهای دیگری نیز در حوزه مدیریت ورزش دارد و باید به آنها نیز رسیدگی کند.
سایر اخبار این روزنامه
ایران 3 ماهواره جدید را با سیمرغ همزمان به فضا فرستاد
جای خالی حسن منتظر قائم در رسانههای امروز
سرگیجه غرب از چرخش ماهوارههای ایرانی
«دستور موقت دیوان» دفاع غرب از صهیونیستها را دشوار کرد
رتبهبندی نومعلمان در ابهام
اقتصاد بهتر با ماهوارههای جدید
لاریجانی خالصسازی را علیه شورای نگهبان نگفت
اعتراض ۱۲۰ داوطلب احراز صلاحیت نشده انتخابات مجلس خبرگان
محسن هاشمی خاطرات اتهامات به پدرش را زنده کرد
بازی دوسرباخت برای کاخ سفید
دست رد چین به درخواست امریکا
قطع آبباریکه «آنروا» در غزه
تغییر رویکرد صنایعدستی از فرهنگی به اقتصادی مزیت یا خسران؟!
شریک جرم، ژانرگریز و بیسرانجام
ترویج الگو برای کاهش آسیب
قحط الرجال مدیریتی چالش وزارت ورزش
آیندهنگری قانونگذار با روشن کردن خودروی برقی