وزارت اطلاعات: جاسوسان موساد در ۲۸ كشور شناسايي شدند

وزارت اطلاعات با صدور اطلاعيه‌اي از شناسايي جاسوس‌هاي موساد در ۲۸ كشور خبر داد.
اين نهاد امنيتي در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: 
 باسمه تعالي 
در آستانه چهل ‌و پنجمين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران به رهبري حضرت امام خميني (ره) و با عرض تبريك و تهنيت به مناسبت فرا رسيدن دهه خجسته فجر انقلاب اسلامي، به استحضار ملت عظيم‌الشأن ايران مي‌رساند كه در بزرگ‌ترين عملياتِ تركيبي اطلاعاتي و ضداطلاعاتي عليه سازمان‌هاي جاسوسي و امنيتي رژيم اشغالگر قدس، مجموعه بي‌نظير و بي‌سابقه‌اي از اطلاعات آن سرويس‌ها به دست آمد و بلافاصله بررسي و بهره‌برداري از آنها آغاز شد.


سلسله عمليات متهورانه سربازان گمنام امام زمان (عج) در قالب مجموعه كنش‌هاي اطلاعاتي - ضداطلاعاتي، آفندي - پدافندي و بهره‌گيري از شيوه‌هاي متنوع جمع‌آوري اطلاعات، منجر به حصول اطلاعات حساسي از سرويس‌هاي دشمن صهيونيست شد. علاوه بر يافته‌هاي اطلاعاتي و امنيتي، دستيابي به اطلاعات ويژه مرتبط با برخي از مهم‌ترين تاسيسات پنهان نظامي، كارخانجات تسليحاتي و صنايع استراتژيك غيرنظامي رژيم غاصب صهيونيست نيز از جمله دستاوردهاي سلسله عمليات بزرگ و چند مرحله‌اي اين وزارت‌خانه است.
بديهي است كه آشكارسازي جزييات اطلاعاتِ حاصله، مشمول قواعد مختلف حفاظتي و صيانتي، به‌ويژه پيرامون عوامل انساني دخيل در اين پروژه، در داخل و خارج از سرزمين‌هاي اشغالي است. علاوه بر آن، حجم قابل توجهي از يافته‌ها، امكان بهره‌برداري‌هاي اطلاعاتي و عملياتي دارند كه اين ملاحظه نيز در تصميم‌گيري پيرامون اطلاعات موجود، تعيين‌كننده خواهد بود.
اينك با دعايي متضرعانه به درگاه الهي براي پيروزي نهايي مدافعين قهرمان فلسطين كه عمليات عظيم و تاريخي «توفان الاقصي» را رقم زدند و ضربات «ترميم ناپذير» نظامي و اطلاعاتي را بر رژيم محتضر وارد كردند، به اجمال اعلام مي‌شود كه يكي از دستاوردهاي بزرگ پروژه تركيبي ياد شده، شناسايي ده‌ها جاسوس و عناصر تروريست وابسته به رژيم نژادپرست صهيونيست در ۲۸ كشور جهان و در سه قاره آسيا، آفريقا و اروپا بوده است. پيرامون جواسيس اشاره شده متذكر مي‌گردد: 
۱. تعدادي جاسوس در تهران و چند استان كشور نيز شناسايي و مورد برخورد قانوني واقع شده يا تحت مراقبت‌هاي امنيتي قرار گرفتند. همچنين چند جاسوس ايراني مقيم خارج از كشور شناسايي شدند كه متناسب با وضعيت هر يك از آنها و سطح روابط اين وزارتخانه با سازمان‌هاي اطلاعاتي كشورهاي محل اقامت جواسيس، تصميم‌گيري خواهد شد.
۲. مشخصات جاسوس‌هاي بيگانه فعال در كشورهايي كه با جمهوري اسلامي ايران روابطِ تبادل اطلاعات موثر و كاربردي دارند، به آن كشورها ارايه شده و سرويس‌هاي امنيتي ذي‌ربط پس از اعمال مراقبت‌هاي مقتضي، با تأييد صحت اطلاعات ارايه‌شده، متناسب با راهبردهاي ضداطلاعاتي مورد نظر خويش، جواسيس مورد بحث را بازداشت يا مورد بهره‌برداري مضاعف اطلاعاتي قرار داده‌اند. بديهي است ارايه اطلاعات جواسيس مرتبط به ساير كشورها، تابع شرايط خاصي خواهد بود.
۳. در بررسي سوابق جاسوس‌هاي مرتبط با ۲۸ كشور مورد بحث، مشاهده مي‌شود كه برخي افراد فرومايه به‌صورت داوطلبانه براي همكاري اطلاعاتي با موساد و خيانت عليه كشورهاي خويش اقدام كرده‌اند. تأسف‌بارتر آنكه ديده مي‌شود سرويس جهنّمي موساد براي راستي‌آزمايي انگيزه همكاري مدعيان، آنها را وادار به انجام انواع عمليات خائنانه عليه منافع كشورهاي متبوع و امنيت هموطنان خود كرده است!
۴. علاوه بر شيوه پيش‌گفته، سرويس‌هاي جاسوسي رژيم با طراحي روش‌هاي شيطاني متنوع و با سوءاستفاده از بسترهاي مورد بهره‌برداري عمومي مردم از قبيل فضاي مجازي و شبكه‌هاي اجتماعي، سايت‌هاي مهاجرت و كاريابي، نشان افراد در سفرهاي خارجي، با شناسايي نقاط ضعف مترددين، مبادرت به برقراري ارتباط با طعمه‌ها تحت پوشش‌هاي مختلف نموده و در مراحل بعدي به جمع‌آوري اطلاعات از آنها يا محوّل كردن ماموريت‌هاي خرابكارانه به قربانيان پرداخته‌اند. در همين راستا و بين اسناد به دست آمده، برخي از اراذل و اوباش دخيل در چند عمليات تروريستي در ايران نيز شناسايي و بازداشت شدند كه در اين مورد متعاقباً اطلاع‌رساني خواهد شد.
۵. با توجه به اينكه بررسي اطلاعات به دست آمده همچنان ادامه دارد، وزارت اطلاعات با هماهنگي مرجع محترم قضايي، براي معدود افرادي كه به هر صورت و به هر دليل به دام سازمان جاسوسي رژيم نامشروع صهيونيست افتاده‌اند، در صورت معرفي پيش‌دستانه خود به ستاد خبري وزارت اطلاعات (سامانه ۱۱۳) حداكثر مساعدت را اعمال و نهايت ارفاقات قانوني را درخواست خواهد نمود.