وزیر علوم: همه تشکل‌های دانشجویی بدون‌ تبعیض تریبون خواهند داشت

 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: همه تشکل‌های دانشجویی به عدالت و بدون تبعیض باید تریبون داشته باشند، زمان مناسب آن نیز روز ۱۶ آذر است.
حسین سیمایی صراف بعد از پایان مراسم رسمی آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها در پاسخ به سؤالی در مورد دلیل وقت ندادن به نمایندگان تشکل‌های دانشجویی برای سخنرانی در این مراسم با حضور رئیس‌جمهور اظهار داشت: همه تشکل‌ها به عدالت و بدون تبعیض باید تریبون داشته باشند و فرصت مناسب آن نیز روز ۱۶ آذر است. امروز جشن شروع سال تحصیلی است، در این روز همیشه و طبق سنت ۴۰ ساله استادان، مدیران دانشگاهی، رتبه‌های برتر دانشگاهی و خانواده‌های آنها حضور داشتند.
وی در حاشیه این مراسم که در دانشگاه تهران برگزار شد، ادامه داد: بنابراین هر جلسه‌ای اقتضائاتی دارد، کارمندی، دانشجویی و استادی جلسات جدا دارد و محترمانه برگزار می‌شود. ما ۱۶ تشکل دانشجویی داریم و اگر بخواهیم به همه تشکل‌ها تریبون بدهیم باید نصف روز را در اختیار آنها بگذاریم. اما معمولا بقیه حضار با چنین جلساتی همراهی نمی‌کنند. بنابراین جلسه دانشجویی باید مختص او باشد، زیرا استادان و مدیران دانشجویی دغدغه و مسئله مشترک با دانشجو ندارند. وزیر علوم با اشاره به اتفاقاتی که در آیین آغاز سال تحصیلی رخ داد (اعتراض یکی از حاضران در مراسم نسبت به ندادن وقت برای بیان درخواست‌هایش و قطع کردن سخنان رئیس‌جمهور)، گفت: امروز (شنبه) جشن آغاز سال تحصیلی بود و این جشن طبق سنوات قبل همواره متشکل از استادان، دانشجویان و رتبه‌های برتر، طبق سنت ۴۰ ساله برگزار می‌شود.
سیمایی صراف افزود: برخی اگر حسن‌نیت داشته باشند و بخواهند حرف‌هایشان شنیده شود باید در جلسات خاص خود شرکت کنند، اینکه یک تشکل دانشجویی بگوید نماینده همه تشکل‌هاست درست نیست. وی اظهار داشت: قطعا ۱۶ آذرماه همه مدیران دانشگاهی در صحن دانشگاه‌ها حضور دارند و افراد می‌توانند صحبت کنند، تاکنون نیز معاونت فرهنگی و دانشجویی جلسات متعددی با دانشجویان داشته است اما متأسفانه امروز شاهد بودیم رئیس‌جمهوری با همه مشغله‌ای که داشتند در این مراسم حاضر شدند اما متأسفانه دیدیم چه وقایعی رخ داد. وزیر علوم مطالبات دانشجویی را یک فرصت و ظرفیت برشمرد و گفت: معتقدیم کار دانشجو باید به‌خود دانشجو واگذار شود، به‌دنبال توسعه نشاط و شادابی در دانشگاه هستیم و امیدواریم با منابع موجود بهترین خروجی‌ها را داشته باشیم.