هولوکاست المعمدانی

جوان آنلاین: یک سو مردم بی‌پناهی که در پی ویرانه شدن خانه‌شان پس از حملات صهیونیست‌ها در حیاط بیمارستان مأوا گرفته‌اند، یک سو هم صهیونیست‌هایی که در شوک ناشی از طوفان‌الاقصی، قلاده پاره کرده‌اند، و سویی هم نهاد‌های بین‌الملل و دولت‌هایی که حقوقی برای مردم غزه قائل نیستند، کشتار بیمارستان المعمدانی در ۲۵ مهر سال گذشته، در میانه چنین مثلثی اتفاق افتاد. 
به گزارش جوان، غزه پناهگاه ندارد و مردم بی‌دفاع غزه تصور می‌کردند اگر پس از تخریب خانه‌هایشان در بیمارستان‌ها پناه بگیرند، امنیت خواهند داشت. آن‌ها حقوق بین‌الملل نخوانده بودند، عضو هیچ نهاد حقوق بشری نبودند، نمی‌دانستند کنوانسیون ژنو چیست و هیچ گاه در سازمان ملل یا جلسات اضطراری شورای امنیت آن پای سخنان کسانی که مدعی تأمین امنیت جهان هستند، ننشسته بودند، اما این را می‌دانستند که مراکز درمانی در همه جنگ‌ها منطقه امن و بی‌طرف است و آن‌ها آن‌قدر در جنگ زیسته بودند که ابتداییات جنگ را بلد باشند. اما اشتباه‌شان این بود که پیش‌بینی نمی‌کردند دشمن صهیونیستی آن‌قدر هار شده که طبق هیچ اصل حقوق بشری و حقوقی پیش نمی‌رود. یک سو مردم – اغلب زن و کودک- بی‌پناهی که در پی ویرانه شدن خانه و کاشانه‌شان پس از حملات صهیونیست‌ها در حیاط بیمارستانی مأوا گرفته‌اند، یک سو هم صهیونیست‌هایی که در شوک ناشی از طوفان‌الاقصی، قلاده پاره کرده‌اند، و سویی هم نهاد‌های بین‌الملل و دولت‌هایی که حقوقی برای مردم غزه قائل نیستند. کشتار بیمارستان المعمدانی در ۲۵ مهر سال گذشته، در میانه چنین مثلثی اتفاق افتاد.   المعمدانی، امتداد نسل‌کشی در کل فلسطین
یک سال پیش و حدود ۱۰ روز پس از عملیات طوفان الاقصی و پس از حملات سهمگین یک هفته‌ای صهیونیست‌ها به نوار غزه، ناگاه خبری فضای رسانه‌های ضداسرائیلی را تکان داد، بمباران بیمارستان المعمدانی. بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در هر جنگی باید از سوی طرف‌های درگیری خارج از مخاصمه باقی بمانند، اما از رژیمی که کل موجودیت آن غیرقانونی است، دارای سرزمینی غصبی، دولتی جعلی و ملتی ساختگی است، و نهاد و سازمانی هم در جهان ادا‌های حقوق بشری مانع جنایات او نیست، چه انتظاری است که پایبند اصول حقوقی و انسانی باشد؟ 
آن‌هایی که در المعمدانی هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفتند، یا مجروح بودند یا آواره، اما وقتی هدف صهیونیست‌ها از بین بردن نسل فلسطینی‌هاست، اعتنایی به این موارد ندارند. 


همه تاریخ فلسطین و همه تاریخ جعل دولت و سرزمین و ملتی دروغین به نام «اسرائیل» حکایت نسل‌کشی فلسطینی‌ها به دست صهیونیست‌هاست. اسرائیلی‌ها تا جایی که بتوانند از طرف مقابل را می‌کشند و رسماً دست به قتل عام می‌زنند تا فلسطینی‌ها یا تمام شوند! یا از فلسطین بروند. وگرنه کل باریکه غزه چقدر است و کل نیرو‌های حماس چند نفر هستند که ارتش تا بن دندان مسلح صهیونیستی با کمک همه سازمان‌های اطلاعاتی غربی از پس آن‌ها برنمی‌آید و فقط دنبال راه انداختن ماشین کشتار است؟ نسل‌کشی واقعی و هولوکاست اصلی همینی است که طی چند دهه صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین راه انداخته‌اند، اما اینجا جهان غرب نه معترض که حتی مدافع اسرائیلی‌هاست!  نشست خبری وسط پیکر‌های روی هم ریخته شهدا
آمار‌ها صد‌ها شهید و صد‌ها زخمی را از این جنایات روایت می‌کرد، اما قبل از هر آماری عکس‌ها با مردم جهان سخن می‌گفت. حیاط بیمارستان مفروش از پیکر‌های شهدا بود و بسیاری از مردم و حتی خبرنگاران توان دیدن و رصد تصاویر این جنایت را نداشتند. 
آن میان برگزاری نشست خبری ریاست بیمارستان پشت تریبونی در وسط حیاط بیمارستان که مملو از پیکر‌های شهدا بود، تصویری تازه از جنایت جنگی صهیونیست‌ها به جهان مخابره کرد. مقابل تریبون او مردی پیکری بی‌جان و خون‌آلود نوزادی را روی دست بلند کرده بود! همه آن تصویر با رسانه‌های جهان حرف می‌زد و دیگر چه نیازی به برگزاری نشست خبری بود؟! 
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که حداقل ۵۰۰ نفر در این انفجار کشته شده‌اند و علت آن هم حمله هوایی اسرائیل بوده است، زیرا صهیونیست‌ها مدعی بودند حماس بیمارستان را هدف قرار داده، در حالی که حماس چنین تسلیحاتی در اختیار ندارد. مدیر بیمارستان الشفا گزارش داده است که فقط حدود ۳۵۰ مجروح با آمبولانس و ماشین‌های شخصی به بیمارستان او آورده شده‌اند. یوسف ابوالریش، معاون وزارت بهداشت غزه، اظهار داشت که اسرائیل دو گلوله توپخانه‌ای به سمت بیمارستان الاهلی شلیک کرده است تا مقدمه‌ای برای بمباران آن باشد. این شلیک اولیه در شب یک‌شنبه انجام شده و پس از آن ارتش اسرائیل درخواست تخلیه بیمارستان را مطرح کرده است. ارتش اسرائیل توضیح داد که گلوله‌های اولیه هشداری بوده است. یک متخصص جنایات جنگی گفته بود که تلفات این رویداد از هر آنچه تا کنون دیده بالاتر بوده است.   دیگر جنایت جنگی یعنی چه؟!
مردم غزه حقوق بین‌الملل نخوانده‌اند و لابد نمی‌دانند کنوانسیون ژنو چیست، اما همه دولت‌ها، همه نیرو‌های نظامی، همه سازمان‌های بین‌المللی و همه اهل سیاست می‌دانند که ماده ۱۸ کنوانسیون چهارم ژنو بیان می‌دارد که «بیمارستان‌های غیرنظامی که برای پرستاری مجروحان و بیماران و معلولان و زنان باردار تشکیل می‌شوند، در هیچ موردی نباید مورد حمله قرار گیرند. بلکه در هر زمان باید توسط دولت‌های متخاصم محترم شمرده و حمایت شوند.» 
از همین رو انتظار می‌رفت پس از این عملیات، پرونده جنایات جنگی برای رژیم صهیونیستی و نتانیاهو و فرماندهان نظامی این رژیم تشکیل شود. در واقع غیر از هدف قرار دادن مکان ممنوعه، گستردگی جنایت و آمار کشته‌ها و مجروحین می‌تواند به عنوان یک جنایت جنگی بررسی شود. اما نهاد‌های حقوقی بین‌المللی همراه امریکا و امریکا هم همراه اسرائیل است.   روایت جراح فلسطینی از لحظه بمباران بیمارستان المعمدانی
شبکه بی‌بی‌سی ساعتی پیش از آنکه بیمارستان بمباران شود، با پروفسور «غسان ابو سته» پیرامون تحولات بشردوستانه در غزه مصاحبه کرده بود. هنگامی که مصاحبه به پایان رسید، این مرکز درمانی در اقدامی جنایتکارانه هدف حمله مرگبار موشک‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به موجب آن صد‌ها فلسطینی شهید و مجروح شدند. 
ابو سته پس از ۴۳ روز به لندن بازگشت و از لحظه وحشتناک این رویداد روایت کرد. وی به شبکه بی‌بی‌سی لندن گفت: «گرد و غبار همه جا را فراگرفته بود، مردم فریاد می‌زدند و با عجله از کنار من رد می‌شدند. آن موقع بود که با همکار شما تماس گرفتم، نه فقط برای اینکه به او بگویم - بلکه به خانواده‌ام هم اطلاع بدهم - زنده هستم.»
ابو سته افزود که بخش اورژانس صحنه قتل‌عام بود، مردی ترکش در گردنش فرو رفته بود. همه جا اجساد و بدن‌های تکه‌تکه شده، از جمله ساعد یک کودک خردسال روی زمین بود. 
به گفته این جراح فلسطینی افزون بر ۷ هزار کودک مجروح در غزه هستند که نیاز به جراحی ترمیمی دارند. وی گفت که از ۳۶ بیمارستان در این باریکه، تنها ۹ بیمارستان فعال هستند و «تا زمانی که یک کریدور انسانی واقعی وجود نداشته باشد، بیماران بر اثر عفونت زخم جان خود را از دست خواهند داد.»
او افزود: «بزرگ‌ترین نگرانی من این است کسانی که به اندازه کافی خوش شانس بودند تا از حمله اولیه جان سالم به در بردند، بر اثر زخم‌های درمان نشده جان خود را از دست بدهند.»
رژیم صهیونیستی مراکز درمانی متعددی را در غزه طی یک سال گذشته هدف قرار داده و در آخرین مورد هم هفته گذشته مرکز بیمارستانی هلال احمر ایران در مرز سوریه را هدف قرار داد.