این انتصابات وصف وفاق نیست

جوان آنلاین: مسعود پزشکیان دولت خود را با نام «دولت وفاق» معرفی کرد. طبعاً چنین دولتی باید از حضور تندرو‌هایی که با مواضع خود فضای سیاسی و اجتماعی را دچار تنش می‌کنند، خالی باشد، اما برخی انتصابات در وزارتخانه‌ها یا نهاد ریاست جمهوری به گونه‌ای است که وصف «وفاق» درباره دولت پزشکیان را به چالش می‌کشد. یکی از این انتصابات در روز‌های اخیر باعث شد تا وزیر علوم و تحقیقات برای ادای توضیحات پایش به مجلس باز شود. 
در روز‌های اخیر حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سید بهشید حسینی را به عنوان سرپرست دانشگاه هنر ایران منصوب کرد؛ فردی که بررسی مواضع علنی او نشان می‌دهد او چندان بر مدار وفاق حرکت نمی‌کند. 
بر مبنای آنچه رسانه‌ها درباره سید بهشید حسینی نوشته‌اند، پست‌های منتشر شده از او در فضای مجازی نشان می‌دهد حسینی در دوران فتنه ۸۸ یکی فعالان فتنه بوده و نسبت به این موضوع افتخار هم می‌کند. همچنین رسانه‌ها نوشته‌اند که او در اظهارنظر دیگری دین را امری شخصی عنوان می‌کند یا در یکی از پست‌های خود در فضای مجازی، ضمن انتشار ویدئویی از یک خواننده زن، از آن تمجید می‌کند و در صفحه مجازی حسینی در اینستاگرام پیام‌هایی با الفاظ نامناسب دیده می‌شود. او حتی به یکی از پیامبران نیز در صفحه شخصی خود اهانت می‌کند یا نیرو‌های مسلح کشورمان را در صفحه خود تمسخر می‌کند. 
علیرضا عباسی نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در این زمینه می‌گوید: «متأسفانه اصلاً در انتصاب‌ها نگاه نمی‌شود که فرد مورد نظر در گذشته کارش را درست انجام داده یا نه و رضایتی از کار او وجود دارد یا نه، فقط اینجا بحث این است که این گزینه از ما هست یا نیست، مطرح است. حتی بدتر اینکه گویا یک قانون نانوشته وجود دارد که در تمام انتصابات فردی که منصوب می‌شود حتماً باید جزو فعالان فتنه باشد و گویا برای حضور در فتنه‌هایی که ما علیه نظام داشتیم امتیاز مثبت حساب می‌شود!»


وزیر علوم به خواست نمایندگان مجلس به مجلس رفت، اما به نظر می‌رسد نتوانسته نمایندگان مذکور را راضی کند. 
عباسی با اشاره به جلسه وزیر علوم با نمایندگان معترض می‌گوید: «یکی از شائبه‌های نمایندگان این بود که برای افرادی که نصب شدند وزارت علوم استعلام نگرفته است. اگر استعلام گرفته شده باشد این افراد نمی‌توانند در این جایگاه‌ها قرار گیرند. قرار شد جلسه دیگری با حضور وزیر برگزار شود. ما معتقد بودیم که استعلام انجام نشده، اما وزیر می‌گفت استعلام آن‌ها مثبت بوده است. قرار شد در جلسه بعدی استعلامات بررسی شود.»
او در خصوص اقناع نمایندگان هم توضیح می‌دهد که «ما دغدغه‌های خود را مطرح کردیم، اما اینکه پاسخ مشخصی از طرف وزیر دریافت کنیم، نه! اگر رویه فعلی در انتصابات وزارت علوم ادامه پیدا کند مطمئناً سؤال و استیضاح وزیر در دستور قرار خواهد گرفت.»
مجلس در آغاز به کار دولت پزشکیان حسن نیت صد در صدی خود را با دادن رأی اعتماد به همه وزرای پیشنهادی نشان داد تا دولت بتواند امور کشور را با قدرت پیش ببرد، اما به نظر می‌رسد برخی وزرا پس از گرفتن رأی اعتماد فراموش کردند که قرار است بر محور وحدت و وفاق کار خود را انجام دهند؛ لذا اکنون دیگر نمی‌توان مجلس را سرزنش کرد که چرا می‌خواهد از ابزار‌های قانونی خود برای نظارت بر عملکرد وزرای دولت استفاده کند.