مبارزه با مظاهر فساد از اولویت‌های اساسی قوه قضائیه

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه مبارزه با مظاهر مختلف فساد از اولویت‌های اصلی و اساسی این قوه است، گفت: در عین جدیت در مبارزه با فساد و مفسد، از سرمایه‌گذاران و فعالان سالم اقتصادی، نهایت حمایت را به عمل می‌آوریم و امنیت آنان را تأمین می‌کنیم. 
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، روز گذشته در دومین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری در دوره ششم، با اشاره به برخی از مأموریت‌های مهم نظام جمهوری اسلامی، از جمله «اقامه عدل در ابعاد فردی و اجتماعی»، «فراهم ساختن بستر‌های رشد فضائل انسانی»، «مبارزه با کلیه مظاهر فساد» و «تأمین آزادی‌های مشروع برای تعالی انسان و بزرگداشت کرامت انسانی» اظهار داشت: از جمله سفارش‌های مستمر و مداوم امامین انقلاب و یکی از نقاط قوت نظام اسلامی، جلب مشارکت‌های مردمی در زمینه‌های مختلف است. محسنی اژه‌ای به تبیین و تشریح دستاورد‌های قوه قضائیه در حوزه مبارزه با فساد پرداخت و گفت: مبارزه با مظاهر مختلف فساد از اولویت‌های اصلی و اساسی قوه قضائیه است. بر مقابله ریشه‌ای، تخصصی و همه‌جانبه با فساد تأکید داریم. وی ادامه داد: یکی از اقدامات ما در دستگاه قضایی در حوزه فسادستیزی، شناسایی بستر‌ها و گلوگاه‌های فسادزا و انتقال این موارد به دولت و دستگاه‌های مربوط بوده است. 
رئیس قوه قضائیه افزود: در حوزه مبارزه همه‌جانبه و تعطیل‌ناپذیر با فساد نیز اولویت‌هایی را مدنظر داریم. ما به موجب مسئولیت ذاتی خود، آنجایی که فساد رسوب کند، چه در داخل قوه قضائیه و چه در خارج از آن، با قدرت برای ریشه‌کنی فساد و مجازات مفسد ورود پیدا می‌کنیم و هیچ گونه مماشاتی نخواهیم داشت. در این قضیه، نسبت به چند وزارتخانه و برخی افراد در دستگاه‌های مختلف، ورود و اقدام مجدانه داشتیم، البته سروصدا‌هایی بلند شد، اما ما عقب نمی‌نشینیم و کوتاه نمی‌آییم. 
رئیس عدلیه تصریح کرد: نسبت به افرادی در دستگاه‌های مختلف نیز اعلام کردیم که رویه خود را اصلاح کنند و چنانچه اصلاح نشوند، به موضوع ورود می‌کنیم. بدون تردید آنجایی که کار خلافی رخ دهد و باید مجازات صورت گیرد از مجازات دست برنمی‌داریم، اما اگر اصلاح صورت گیرد چه فرد، چه دستگاه و چه نهاد، می‌توانند طبق قانون از ارفاقات بهره‌مند شوند. رئیس دستگاه قضا ادامه داد: در حوزه انسداد بستر‌های فسادزا، سراغ دستگاه‌ها و بخش‌های متولی امور مالی، مالیاتی، اقتصادی، ارزی، واردات و صادرات رفتیم و نشست‌های مستمری را برای هماهنگی و انسجام‌بخشی با آنان ترتیب دادیم. همچنین در سال‌های اخیر، تعامل بی‌سابقه‌ای را با مجلس شورای اسلامی و دولت برقرار کرده‌ایم. 
رئیس عدلیه اظهار داشت: در بخش‌ها و حوزه‌هایی نیز برای پیشبرد هرچه سریع‌تر و جامع‌تر امر مقابله با بستر‌ها و گلوگاه‌های فسادزا، شخصاً ورود میدانی چندباره داشتم. نمی‌خواهم بگویم که مشکلات و مسائل این حوزه به صورت کامل و ۱۰۰درصدی مرتفع شده است، اما تأکید دارم که وضعیت مبادی صادراتی و وارداتی ما به لحاظ جهات مختلف سامان‌یابی، با گذشته قابل مقایسه نیست و در این حوزه پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم.