توسعه پایگاه ها‌ی موشکی در عمق کشور

جوان آنلاین: جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه شهید طهرانی‌مقدم نگاهش این بود که باید به سلاح‌های دور‌برد‌تر برسیم، گفت: با همین نگاه توسعه پایگاه‌های موشکی را محدود به جغرافیای غرب یا جنوب نکردیم و این پایگاه‌ها را تا عمق کشور توسعه دادیم. 
به گزارش تسنیم، سیزدهمین سالگرد شهادت پدر موشکی ایران، سردار شهید حسن طهرانی‌مقدم صبح دیروز در قطعه شهدای بهشت زهرا (س) با حضور همرزم شهید سردار سیدمجید موسوی جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه، حمیدرضا مقدم‌فر مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه، محمد تاجیک مدیرعامل بهشت زهرا (س) و جمعی از مردم شهیدپرور برگزار شد. 
سردار سیدمجید موسوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید طهرانی‌مقدم، به عملیات طوفان‌الاقصی اشاره کرد و گفت: تقریباً ۱۳ ماه از عملیات طوفان‌الاقصی و اقدام شجاعانه رزمندگان فلسطینی در سرزمین غزه می‌گذرد و شاهد جنایت‌های بی‌حد و حصر رژیم‌صهیونیستی هستیم که کشتار مردم، نسل‌کشی و اقدامات مخربی را که حد و حصری ندارد، شاهدیم. در خلال این دوره شاهد اتفاقات شگرفی بودیم که شاید اگر قبل از این مقطع زمانی قصد تحلیل تاریخ را داشتند، هیچ‌گاه نمی‌توانستند وقایع، روند‌ها و رخداد‌ها را این گونه تحلیل کنند. 
وی بیان کرد: در میان این وقایع مهم دو اتفاق برای ما بسیار حائز اهمیت است که شامل عملیات وعده‌صادق ۱ و ۲ با اجرای عملیات موشکی و پهپادی به صورت ترکیبی در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ و در ادامه و در پاسخ به شرارت‌های رژیم‌صهیونیستی در دهم مهرماه ۱۴۰۴ که عملیات اختصاصاً موشکی بود، می‌شود. در کنار این اتفاق بزرگ که واقعه‌ای تاریخی و اتفاقی بی‌بدیل بود، شاید طی سنوات گذشته چنین عملیاتی چه به لحاظ وسعت، چه به لحاظ حجم آتش، چه به لحاظ نوع طرح‌ریزی و اثرات آن در هیچ جای دنیا ثبت نشده است. 


 طهرانی‌مقدم بازدارندگی را در قدرت موشکی تفسیر می‌کرد
جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه خاطرنشان کرد: شهید طهرانی‌مقدم هندسه قدرت جهانی را خوب می‌شناخت و مفهوم قدرت را به خوبی درک می‌کرد و نسبت به آنچه باید برای بازدارندگی و مقابله با تهدید‌ها کسب کنیم، ذهنیت داشت و اندیشه او به اندازه‌ای عمیق بود که همه مسائل را در کنار فعالیت‌های رزمی خود و اشتغالات عملیاتی خود در نظر می‌گرفت  و برای آن‌ها وقت می‌گذاشت. وی تصریح کرد: شهید طهرانی‌مقدم به لحاظ نظری واجد تئوری نظریه قدرت موشکی بود و بازدارندگی را در رسیدن به این قدرت تفسیر می‌کرد و مقابله با تهدیدات را پیرامون کشور و منطقه در این نظریه می‌دید. 
‌جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه اظهار داشت: شهید طهرانی‌مقدم قدرتمند کردن جبهه مقاومت را با این ملاحظه می‌دید و اساساً فرض اینکه ما بخواهیم با سلاح‌های سبک جبهه مقاومت را تقویت کنیم، در نظر او نبود و در ادامه برای رسیدن به این قدرت و پیاده‌سازی این نظریه خود تلاش کرد، مشابه خیلی از اندیشمندان نبود که نظریه را صادر و خود را کنار بکشد. 
 شهید طهرانی‌مقدم هیچ بن‌بستی نداشت
وی ادامه داد: شهید طهرانی‌مقدم در این عرصه تلاش وسیعی را در دستور کار خود قرار داد و ظرفیت موسعی شکل گرفت و در کنار این اتفاقات از همه ظرفیت‌های مدیریتی کشور برای حمایت از این کار و عملی‌سازی این نظریه استفاده کرد. شهید طهرانی‌مقدم در برقراری ارتباط و تعامل بسیار کارآمد بود و به گونه‌ای اقدام می‌کرد که در تأمین نیاز‌ها و پشتیبانی‌های مورد نیاز مجموعه هیچ بن‌بستی وجود نداشت و تلاش می‌کرد از مسیر مناسب امکانات را دریافت کند. 
سردار موسوی در شرح خصوصیات شهید طهرانی‌مقدم گفت: این شهید بزرگوار استاد به‌کارگیری و استفاده از جوانان و نخبگان بود و در واقع همه استعداد‌ها را می‌شناخت و در حد توان خود از آن استفاده می‌کرد، بنابراین ما توفیق داشتیم که سازمانی جوان، پویا و فعال و باانگیزه داشته باشیم که متأثر از نگاه شهید طهرانی‌مقدم بود. 
وی ادامه داد: گمنامی شهید طهرانی‌مقدم تا زمان شهادتش ادامه داشت و تلاشش این بود که آنچه به امر ولی‌عصر پیاده‌سازی شود و کاملاً خود را با شاخص ولایت تنظیم می‌کرد و مسیر خود را بر مبنای این برداشت اعتقادی از برکت فعالیت‌ها برای هدیه‌کردن به درگاه الهی در دستور کار قرار داده بود. 
جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان خاطرنشان کرد: پیروزی جبهه مقاومت قطعی است ولی برای پیروزی باید زحمت کشید، خون داد و تلاش کرد. امیدواریم وعده‌صادق به اعداد عملیات‌های دفاع مقدس برسد و در کنار این موفقیت‌ها شاهد نابودی رژیم‌صهیونیستی باشیم، اما همه ما باید بدانیم که مدیون شهدا هستیم.