«فریاد خاموش» مادران و کودکان ایران در حمایت از کودکان غزه

جوان آنلاین: گوشه حیاط به درختی تکیه می‌زند و آرام آرام خودش را روی زمین پهن می‌کند. سرش را در دست‌هایش می‌گیرد و های‌های گریه را سر می‌گیرد. مادر است دیگر؛ درست است که پزشکان و پرستاران بالای سر نوزادش هستند، اما دلش طاقت نمی‌آورد حال و روز بد نوزادش را ببیند. وارد اورژانس بیمارستان که می‌شوی، احساس می‌کنی اینجا آخر دنیاست. کودکان معصومی که چشمانشان از بیماری نایی ندارد و مادرانی که انگار تمام غم‌های دنیا را یک‌جا بر دلشان گذاشته‌اند. این وضعیت کودکان و مادرانی است که در بیمارستان مفید تهران بستری شده‌اند؛ مادرانی که اطمینان دارند به یکباره خمپاره موشکی بر سرشان فرود نخواهد آمد و کادر درمان تا جایی که در توان دارند، مراقب فرزندانشان هستند، اما هیچ‌کدام از اینها موجب نمی‌شود این مادران غم بیماری فرزندانشان را نکشند. این حال و روز مادرانی است که با آرامش و امنیت در کنار جگر‌گوشه‌هایشان هستند و می‌دانند همه چیز برای خدمت به آنها و نوزادانشان مهیا شده‌است. حالا مادرانی را تصور کنید که پیکر بی‌جان نوزادانشان را باید در آغوش بکشند. یا شیرخوارگانی که به واسطه نرسیدن دارو و امکانات پیش چشم پدر و مادرشان پرپر می‌شوند. حالا در سالگرد بیرون آوردن اجساد کودکان مظلوم غزه از زیر آوار‌های بیمارستان المعمدانی بناست بانوان و کودکان کشورمان در تجمعات و همایش‌هایی که از روز پنج‌شنبه در سراسر کشور برگزار می‌شود، ضمن ابراز خشم و انزجار خود از این اقدامات وحشیانه رژیم غاصب صهیونی، توجه جامعه جهانی را به این فاجعه انسانی جلب کنند و همدلی خود را با مردم غزه به اثبات برسانند. مینو بیابانی، رئیس بسیج جامعه زنان هم در این راستا به بیمارستان کودکان مفید آمده‌بود تا ضمن عیادت از کودکان بستری در این بیمارستان خبر این تجمعات را اعلام کند و ما در حاشیه این بازدید درباره جزئیات بیشتر برنامه‌های همدلی با کودکان غزه به گفتگو نشستیم.   خانم بیابانی! درباره تجمعات و همایش‌هایی که قرار است به مناسبت نخستین سالگرد بیرون آوردن اجساد کودکان مظلوم غزه از زیر آوار‌های بیمارستان المعمدانی در کشورمان برگزار شود، توضیح بدهید. 
در طول بیش از یک سال جنگ در غزه، صهیونیست‌ها جنایت بزرگ را انجام دادند و ما قصد داریم با بزرگداشت این روز هم مقاومت بزرگ غزه و لبنان را ماندگار کنیم و هم جنایتی را که رژیم صهیونی در قبال انسانیت و بشریت با کشتار این نوزادان که هیچ دفاعی از خودشان ندارند، انجام داده به عنوان یک جنایت بزرگ علیه بشریت در تاریخ ثبت کنیم، بنابراین تجمعاتی در روز‌های آینده در سراسر کشور توسط مادران و کودکان و همینطور مادران به همراه نوزادانشان برگزار می‌شود تا هم از سازمان‌های بین‌المللی و مسئولان کشور بخواهیم به موضوع غزه توجه بیشتری داشته باشند. این همایش‌ها با عنوان «فریاد خاموش» برگزار خواهد شد و از مسئولان می‌خواهیم که این روز را ثبت جهانی کنند و به عنوان روز جهانی کشتار نوزادان غزه نامگذاری شود و همچنین جنایات صهیون‌ها را تبیین و محکوم کنند. در این رابطه از پنج‌شنبه ۲۸نوامبر تا یک هفته در سراسر کشور این همایش‌ها و تجمعات سراسری برگزار می‌شود.   آیا در حوزه بین‌المللی هم اقداماتی انجام شده‌است؟
یک قطعنامه در آن روز قرائت می‌شود و این مطالبه خواهد شد و عزیزانی هم که به عنوان فعال بین‌الملل هستند در این زمینه فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند.   بیش از یک سال است که جنایت غزه ادامه یافته‌است. البته این مسئله سال‌هاست از آغاز این رژیم جعلی در جریان است. آیا آمار و ارقامی از کشته شدن کودکان در دست دارید؟
 بله در مجموع بیش از ۱۷هزار نوزاد و کودک در جنایات رژیم صهیونی به شهادت رسیدند و از این ۱۷هزار حدود ۷۱۰ نفر نوزاد زیر یک سال بودند. حدود هزارو۸۰۰نفر از این کودکان بین سنین یک تا سه ساله بودند و بیش از هزارو۲۰۰ نفر از این کودکان بین سنین سه تا پنج سال بودند و بالغ بر ۴ هزار نفر از این کودکان شش تا ۱۲سال بودند. علاوه بر این، حدود ۲۷ هزار کودک یکی از والدین یا هر دو والدین خود را از دست داده‌اند. در این بین ۱۳ هزار کودک دختر و ۱۴هزار کودک پسر بودند. این آماری است که از جنایات رژیم صهیونیستی به دست ما رسیده‌است.   تجمعاتی که قرار است صورت بگیرد، چقدر می‌تواند در جلب توجه جامعه جهانی مؤثر واقع شود؟


کودکان و نوزادان به جهت اینکه بسیار ضعیف هستند و هیچ دفاعی در مقابل تهاجم ندارند واقعاً معصوم و بسیار مورد توجه انسان‌های دیگر هستند. این اتفاق دردناکی است که در هیچ کجای جهان و در تاریخ وجود نداشته که این میزان از نوزادان و کودکان به شهادت برسند. جنایاتی که رژیم صهیونیستی دارد انجام می‌دهد در طول تاریخ واقعاً اتفاق نیفتاده‌است. دشمن و رژیم صهیونی با این جنایات نمی‌تواند موفق شود و نمی‌تواند به پیروزی برسد. رهبر معظم انقلاب هم در دیدار با بسیجیان فرمایشاتی را در این خصوص داشتند که این جنایات حمله به بیمارستان‌ها، مدارس، مناطق مسکونی و مساجد افتخار جنگی نیست و رژیم صهیونی با این جنایات نمی‌تواند پیروز شود و با این اعمال او قطعاً شکست خواهد خورد و این توسعه مقاومت را رقم خواهد زد، بنابراین دل‌های بیدار و چشم‌های بصیر انسان‌های آزاده جهان با دیدن این جنایات حتماً نسبت به رژیم صهیونی و استکبار جهانی ابراز انزجار و مقابله خواهند کرد و رژیم صهیون نمی‌تواند پیروز شود.   برخلاف آنچه غرب و رژیم صهیونی تصور می‌کردند، جنگ بیش از یک ساله با غزه موجب شده تا ما در دل غرب شاهد اعتراضات مردمی برای توقف این جنایات باشیم و این اعتراضات موجب شده شاهد گسترش گرایش به اسلام در غرب باشیم، چراکه همانطور که می‌دانید فضای رسانه‌ای غرب اجازه تبلیغ اسلام را نمی‌دهد، اما جنایت غزه موجب‌شده کنجکاو شوند چه اتفاقی در اینجا می‌افتد و همین مسئله موجب افزایش گرایش اسلام در دنیای غرب شده‌است. با این اوصاف چه آینده‌ای را می‌توانیم برای جهان پیش‌بینی کنیم؟
رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته نکته‌ای را درباره نظریه مقاومت بیان کردند و معتقدند مقاومت هزینه کمتری نسبت به سازش دارد. این هزینه‌هایی که مردم عزیز غزه در محور موضوع مقاومت داشتند، می‌بینیم که هر چند کشتار وحشیانه در این حوزه مقاومت صورت می‌گیرد، اما این توجه جامعه جهانی به مسئله غزه و اعتراضاتی که در دل دنیای غرب به رژیم صهیونی اتفاق می‌افتد، حلاوت و شیرینی این مقاومت است و چه بسا سازش با رژیم صهیونی و استکبار جهانی به مراتب هزینه‌های بیشتری داشت. کما اینکه ما وقتی تورق به تاریخ معاصر داشته‌باشیم، می‌بینیم که کشور‌هایی که به توافق رسیده‌اند و سازش کردند و در برابر استکبار کوتاه آمدند، در حال حاضر هزینه‌های هنگفتی را پرداخت می‌کنند، اما حوزه مقاومت خصوصاً فلسطین و لبنان عزیز که در مقابل استکبار و رژیم صهیونی مقاومت کردند، الان دارند به میوه مقاومت خودشان می‌رسند و این تحولاتی که در کشور‌های جهان در راستای تکریم مقاومت و حمایت از مردم فلسطین و لبنان صورت می‌گیرد، همان میوه‌ای است که رهبر انقلاب فرمودند هزینه مقاومت کمتر از سازش است و مقاومت آینده پرافتخاری خواهد داشت.   طی هفته‌های اخیر شاهد برگزاری پویش ایران همدل ۴ و حمایت‌های مردمی از مردم لبنان و غزه هستیم و مردم کشورمان از طلا و پول گرفته تا دارو و وسیله‌هایشان را برای همدلی با مردم جبهه مقاومت اهدا می‌کنند. علاوه بر اینها ما برای حمایت از مردم غزه و لبنان و جبهه مقاومت چه کار می‌توانیم بکنیم؟
 یکی از موضوعات مهم این است که ما بتوانیم این تحرکات و این نهضت را که برای حمایت از جبهه مقاومت ایجاد شده استمرار ببخشیم. این استمرار بخشی نیازمند این است که ما به مردان، بانوان و آحاد مردم آگاهی واقعی بدهیم تا بتوانند این جریان را مستمر انجام دهند. جبهه مقاومت چه در حوزه مقابله مستقیم و نظامی و چه در حوزه حمایت از زنان و کودکان و مردمی که در حوزه مقاومت زندگی می‌کنند، نیازمند هزینه کردن است و نیازمند این است که ما بتوانیم آنها را از نظر مادی و معنوی حمایت کنیم تا آنها بتوانند به مقاومت خودشان ادامه دهند.