تشییع ۳۰۰ شهید گمنام دفاع‌مقدس

همزمان با روز شهادت حضرت زهرا(س) و روز ملی «شهید گمنام» پیکرهای ۳۰۰ شهید گمنام دوران دفاع‌مقدس در تهران و سراسر کشور بدرقه شد. در همین راستا آیین تشییع پیکرهای مطهر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع‌مقدس از مقابل دانشگاه تهران برگزار شد.
 بنا به‌گفته سردار حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ، عموم شهدا بین ۱۸ تا ۲۵ سال داشتند. همچنین تدفین شهدا در بیش از یکصد نقطه است که پس از مراسم تشییع در روز شهادت حضرت زهرا(س) در سراسر کشور به‌صورت محلی، منطقه‌ای، شهری و استانی به خاک سپرده می‌شوند. همچنین در تهران بالغ بر ۸ نقطه تعیین شده؛  توزیع شهدا از ۱۵ آذر آغاز و تا ۱۰ روز
ادامه دارد.
 پیکرهای۳۰۰ شهید گمنام تفحص‌شده از شهدای عملیات خیبر در مجنون، عملیات کربلای ۵ در شلمچه، عملیات رمضان در شرق بصره، عملیات والفجر ۳ در مهران، عملیات عاشورا در میمک، عملیات عاشورای ۲ در چنگوله، عملیات کربلای ۶ در سومار، عملیات مسلم بن عقیل در سومار، عملیات کربلای ۱ در مهران، تک دشمن در سال ۶۷ در شلمچه و مجنون، عملیات والفجر ۴ در پنجوین، عملیات والفجر ۶ در شیراز، عملیات بدر در شرق دجله، عملیات کربلای ۴ در‌ ام‌الرصاص، عملیات والفجر ۱ در فکه، عملیات والفجر مقدماتی در فکه، تک دشمن در سال ۶۵ در حاج عمران هستند.



 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در مراسم تشییع شهدای گمنام دفاع‌مقدس با تسلیت شهادت حضرت فاطمه(س) گفت: امروز ما در مکان مقدسی هستیم که رزمندگان با بدرقه مردم، خانواده‌ها، فرزندان، همسران و پدرانشان به میدان دفاع‌مقدس رفتند.  وی افزود: رزمندگان در شب‌های عملیات سربند «یا فاطمه الزهرا(س)» را بر پیشانی می‌بستند و سر خود را به خدا می‌سپردند. آنها بودند که جسم خودشان را در میدان‌ها گذاشتند و مانند مادرشان، حضرت زهرا، بی‌نشان و بی‌مزار شدند و جانشان را تقدیم خالق خود کردند.
 قالیباف بیان کرد: شهدای گمنامی که امروز به بدرقه آنها آمده‌ایم مصداق کسانی هستند که با خدا معامله کردند.
 وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برخاسته از مکتب قرآن و اهل‌بیت(ع) است، گفت: این فرزندان در دامن مادرانی تربیت شدند که پیرو واقعی حضرت زهرا(س) بودند. حضرت زهرا در مقابل ظلم و انحراف در تاریخ ایستاد و این شهدا در مسیر حضرت فاطمه(س) حرکت کردند و شهدای ارزشمند بی‌نشان شدند.