وزیر دفاع: برنامه‌ریزی‌ها را با تغییرات دنیای جدید وفق دهیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بر لزوم نوآوری و انعطاف‌پذیری در برنامه‌ریزی‌ها تاکید کرد.
امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه وزارت دفاع یکی از با دانش‌ترین سازمان‌های نیروهای مسلح و وزارتخانه‌های دولت است، گفت: این وزارتخانه از ظرفیت علمی و دانشی بسیار خوبی برخوردار است که باید به بهترین شکل به‌کار گرفته شود.
وزیر دفاع طرح و برنامه را مغز متفکر هر سازمان دانست و اظهار داشت: طرح و برنامه نقش اساسی و حیاتی در راهبری و پیشرفت سازمان ایفا می‌کند. این حوزه راهبردها را اولویت‌بندی، اهداف را تعیین و چشم‌انداز سازمان را مشخص می‌کند.
امیر نصیرزاده بر لزوم نوآوری و انعطاف‌پذیری در برنامه‌ریزی‌ها تأکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که بتوانیم سازمان را با تحولات و تغییرات دنیای جدید وفق دهیم. نوآوری در این مسیر یک ضرورت است.



وی همچنین بر اهمیت فرهنگ سازمانی تأکید کرد و گفت: فرهنگ سازمانی، عنصر حیاتی در برنامه‌ریزی‌ها است و هدف‌گذاری‌ها باید بر اساس تعالی و فرهنگ سازمانی انجام شود تا هماهنگی و اثربخشی با مشارکت بیشتر تحقق یابد.
تدوین راهبردهای نوآورانه برای تحقق نظام مسائل و مشارکت دفاعی ملی
معاون برنامه ریزی راهبردی وزارت دفاع گفت: مشارکت دفاعی ملی به‌عنوان راهبردی کلیدی برای تقویت قدرت دفاعی و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های ملی مورد توجه قرار دارد.
سردار سرتیپ پاسدار طلایی نیک معاون برنامه ریزی راهبردی وزارت دفاع در نشست هم اندیشی مدیران طرح و برنامه و بودجه این وزارتخانه که با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار کرد: «طرح نظام مسائل» از اولین روزهای آغاز دوره وزارت امیر نصیرزاده و در نخستین جلسه شورای راهبردی وزارت دفاع مورد تأکید ایشان قرار گرفت و به عنوان یکی از محورهای اصلی این هم‌اندیشی است.
وی افزود: تدوین نظام مسائل با هدف شناخت دقیق وضعیت موجود و ترسیم مسیر دست‌یابی به شرایط مطلوب، در دستور کار قرار گرفته است. بر اساس تدابیر وزیر محترم دفاع، تدوین نظام مسائل به منظور اولویت‌بندی برنامه‌ها و به کار گیری بهینه ظرفیت‌های موجود پیش خواهد رفت.
معاون برنامه ریزی راهبردی وزارت دفاع در ادامه، با اشاره به اهمیت «مشارکت دفاعی ملی» به‌عنوان یکی دیگر از اولویت‌های اصلی این وزارتخانه گفت: مشارکت دفاعی ملی به‌عنوان راهبردی کلیدی برای تقویت قدرت دفاعی و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های ملی مورد توجه قرار دارد. تاکنون ۲۲ موضوع در این زمینه بررسی و در گام نخست برای ارائه به دولت می شود.