اینجا 96 درصد کودکان می‌گویند می‌دانیم که زنده نخواهیم ماند!

سرویس خارجی-
طبق گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، یک نظرسنجی 
انجام‌شده در نوار غزه نشان می‌دهد که ۹۶ درصد از کودکان این منطقه احساس می‌کنند مرگ آن‌ها قریب‌الوقوع است. همچنین، تقریباً نیمی از این کودکان به دلیل 
ترومای ناشی از جنگ، خواستار پایان زندگی خود هستند.


کودکان بی‌گناه فلسطینی این روزها شاهد وقایع بسیار تلخ و دردناکی هستند که حتی بسیاری از بزرگسالان نیز در بدترین شرایط، توان «تصور» آن را ندارند. کودکانی که به جای بازی و غرق شدن در دنیای آرزوها، ناچارند هر لحظه نگران بمباران‌ و محاصره‌ و مرگ باشند. رژیم آپارتاید صهیونیستی از همان ابتدای شکل‌گیری به خوبی دریافته بود که کودکان فلسطینی در آینده تهدیدی جدی برای بقای آن هستند؛ کودکانی که با رسیدن به سنین نوجوانی و جوانی، اسلحه به دست می‌گیرند تا انتقام پدارن و مادران و خواهران و برادرانشان را بگیرند. از همین رو، این رژیم کودک‌کش با حمایت‌های شرم‌آور و بی‌دریغ غرب، تمامی اصول حقوق بشر را زیر پا گذاشت و قتل‌عام کودکان را آغاز کرد تا نگذارد این نسل به حق‌طلبانی استوار تبدیل شوند.
اینجا کودکان آرزوی مرگ می‌کنند!
روزنامه انگلیسی «گاردین» سراغ همین سوژه رفته و نوشته است که، بررسی‌های یک سازمان غیردولتی در غزه نشان می‌دهد که ۹۶ درصد از کودکان این منطقه احساس می‌کنند مرگ آن‌ها نزدیک است و تقریباً نیمی از آنان به دلیل ترومای شدید ناشی از جنگ، آرزوی مرگ می‌کنند. طبق این گزارش، 49 درصد خواستار فرارسیدن مرگشان هستند که این حس در بین پسران غزه بیش از دختران است طوری که 72 درصد از پسران غزه و 26 درصد از دختران این شهر خواستار رسیدن مرگشان هستند. نتایج این تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که 92 درصد از کودکان غزه که در این نظرسنجی شرکت کرده بودند، «واقعیت را نمی‌پذیرفتند»، 79 درصد از «کابوس‌های شبانه» رنج می‌برند و 73 درصد هم علائم پرخاشگری را نشان می‌دادند.
وحشتناک‌ترین جای دنیا برای کودک
مدیرعامل خیریه کودکان «جنگ هلن پاتینسون» درخصوص این تحقیقات جدید می‌گوید «این گزارش آشکار می‌کند که غزه یکی از وحشتناک‌ترین مکان‌های جهان برای یک کودک محسوب می‌شود... علاوه‌بر تخریب بیمارستان‌ها، مدارس و خانه‌ها، ردپایی از ویرانی روانی وجود دارد که زخم‌هایی را به بار می‌آورد که دیده نمی‌شود اما تاثیر مخرب آن بر کودکانی که هیچ نقشی در این جنگ ندارند، بسیار زیاد است... عوارض روانی بر کودکان بسیار شدید است طوری که سطح بالایی از استرس با علائمی چون ترس، اضطراب، اختلالات خواب، کابوس شبانه، جویدن ناخن، مشکلات تمرکزی و گوشه‌گیری ظاهر شده است.... کودکان شاهد بمباران خانه‌ها و مدارس خود بوده‌اند و مرگ عزیزانشان را تجربه کرده‌اند و آواره شده‌ و در حالی که به سوی مکانی امن فرار می‌کنند، از خانواده‌هایشان دور افتاده‌اند.»
حدود 1.9 میلیون فلسطینی که حدود 90 درصد از کل جمعیت غزه هستند، بارها آواره شده‌اند و نیمی از این تعداد را کودکان تشکیل می‌دهند که خانه‌هایشان را از دست داده‌اند و مجبور شدند غزه را ترک کنند و بیش از 44 هزار نفر در جنگ بیش از یکساله رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیدند که طبق برآوردهای دفتر حقوق بشر سازمان ملل، 44 درصد از آن‌ها را کودکان تشکیل می‌دهد.
جنایت جدید 
رژیم صهیونیستی که تا به امروز نتوانسته با جوانان مسلح فلسطینی مقابله کند-و فقط حریف کودکان می‌شود- از نیمه‌های مهر ماه امسال طرح نسل‌کشی «ژنرال» را رونمایی کرد. هدف این طرح، نسل‌کشی و پاکسازی علنی قومی از شمال به جنوب باریکه است و برای دستیابی به این هدف رژیم، محاصره شدید غذایی و بمباران‌های گسترده را در دستور کار قرار داده است. دولت آمریکا هم خیال صهیونیست‌ها را راحت کرده و هر نوع سلاحی که صهیونیست‌ها برای نابودی تمام عیار نیاز داشته را در اختیار آن‌ها قرار داده است. در تازه‌ترین توحش رژیم صهیونیستی-آن طور که «خبرگزاری مهر» به نقل از پایگاه خبری «المیادین» نوشته است- رژیم صهیونیستی به اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه حمله کرد و بیش از ۳۳ نفر را کُشت و ۸۴ نفر را نیز زخمی کرد. رژیم صهیونیستی دیروز ساختمان اداره پست و منازلی در اردوگاه «النصیرات» را هم که آوارگان فلسطینی در آن اسکان داشتند هدف قرار داد. جنگنده‌های «اسرائیلی» و قایق‌های جنگی این رژیم با وجود جنایتی که در «النصیرات» انجام شده بود، بارها این شهر را هدف حملات توپخانه‌ای و موشکی قرار دادند. دفتر اطلاع‌رسانی غزه در بیانیه‌ای در این خصوص تصریح کرد که تل‌آویو می‌دانست که این منطقه شامل چندین ساختمان مسکونی و محل اقامت ده‌ها غیرنظامی، کودک، زن و آوارگانی است که از خانه‌های خود و محله‌های مسکونی غیرنظامی با سیاست کوچاندن اجباری برنامه‌ریزی شده اشغالگران آواره شدند. همچنین طبق گزارش «خبرگزاری فارس»؛ ارتش رژیم صهیونیستی، صبح دیروز (جمعه)، با حمله هوائی به چادر آوارگان فلسطینی در شهر «خان یونس» در جنوب نوار غزه 3 فلسطینی را به شهادت رساند.
قاتلِ یک‌سوم خبرنگاران 
«حقیقت» کلمه‌ای ممنوعه در رژیم صهیونیستی است. رژیمی که برپایه دروغ، جنایت و دغل‌بازی شکل گرفته، به هیچ عنوان نمی‌تواند ببیند واقعیت آشکار می‌شود. در تمامی جهان خبرنگاران وظیفه اصلی آشکارسازی را برعهده ‌دارند اما صهیونیست‌ها با هدف قراردادن خبرنگاران سعی می‌کنند تا نگذارند حقیقت این رژیم کثیف برملا شود. تعداد خبرنگارانی که به دست رژیم به شهادت رسیده‌اند آنچنان زیاد شده است که طبق گزارش «سازمان گزارشگران بدون مرز» (RSF) این رژیم نوار غزه را به خطرناک‌ترین مکان برای خبرنگاران تبدیل کرده است.
این سازمان اعلام کرد که بالغ بر 30 درصد از کل تلفات خبرنگاران در سطح جهان از افرادی بودند که حین گزارش وقایع جنگ غزه و با شلیک‌های رژیم صهیونیستی جان خود را از دست داده‌اند. علاوه‌بر این، طبق گزارش مذکور از آغاز حملات رژیم صهیونیستی در اکتبر 2023 تاکنون 145 خبرنگار در فلسطین به قتل رسیده‌اند که دست‌کم 35 تن از آن‌ها حین انجام کار کشته شده‌اند. به خاطر اقدامات رژیم اسرائیل، فلسطین بالاترین آمار مرگ خبرنگاران را در پنج سال اخیر داشته است. در ادامه این گزارش
آمده است که رژیم صهیونیستی پس از آغاز جنگ غزه با اختلاف بیشترین دستگیری خبرنگاران در جهان را داشته و به همین دلیل به سومین زندان خبرنگاران در جهان تبدیل شده است.
قطعنامه سازمان ملل برای آتش‌بس فوری در غزه 
از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، بسیاری از کشورها در سازمان ملل و در راس آن شورای امنیت به دنبال صدور قطعنامه علیه این رژیم بوده‌اند اما با پشتیبانی همه‌جانبه کشورهای غربی بخصوص آمریکا تا به امروز قطعنامه‌ای در شورای امنیت علیه رژیم صادر نشده است.  با این حال طبق گزارش خبرگزاری «رویترز»، مجمع عمومی سازمان ملل روز چهارشنبه با اکثریت قاطع، پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس فوری، بدون قید و شرط و دائمی میان رژیم صهیونیستی و حماس در نوار غزه را به تصویب درآورد و خواستار آزادی فوری تمامی اسرا شد. قطعنامه آتش‌بس فوری در غزه با 153 رای در بین مجمع عمومی سازمان ملل که 193 عضو دارد، به تصویب درآمد، زبان قطعنامه تصویب شده در مقایسه با قطعنامه اکتبر 2023 و دسامبر 2023 مجمع عمومی سازمان ملل که تنها خواهان آتش‌بس فوری بشردوستانه شده بودند، فوریت بیشتری داشت.آن طور که «خبرگزاری فارس» به نقل از «رویترز» نوشته است، قطعنامه‌های مجمع عمومی سازمان ملل گرچه الزام‌آور نیست اما دارای وزن سیاسی است و نمایانگر نگرش جامعه بین‌الملل نسبت به جنگ است. آمریکا، رژیم صهیونیستی و هفت کشور دیگر علیه این قطعنامه رأی دادند و 13 کشور نیز رای ممتنع دادند.
عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی
در آخرین عملیات استشهادی در فلسطین اشغالی دیروز رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که در پی عملیات تیراندازی به سمت اتوبوس متعلق به صهیونیست‌ها در ایست و بازرسی «النفق» واقع در جنوب شهر قدس اشغالی یک صهیونیست کشته و چند صهیونیست دیگر زخمی شدند.