آنروا: اسرائیل هر ساعت یک کودک غزه را می‌کشد

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) برآورد کرده که در غزه هر ساعت یک کودک کشته می‌شود و تا کنون، ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک، کشته شده‌اند؛ شرایطی که باعث شده یونیسف اعلام کند آنچه در این باریکه رخ می‌دهد، نقض قواعد و قوانین بین‌المللی است و امکان ندارد تا سال ۲۰۲۵ ادامه یابد. 
بیمارستان‌ها در غزه همچنان زیر آتش‌اند. توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه طبقه سوم بیمارستان العوده در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه را هدف قرار داد و مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین هم با منتشر کردن تصاویری، ویرانی گسترده مناطق مجاور بیمارستان شفا در شهر غزه در پی حملات و بمباران‌های ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی را به نمایش گذاشت. حسام ابوسفیه، مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه، از شرایط سختی که در بیمارستان در نتیجه ادامه محاصره اسرائیل می‌گذرد، می‌گوید. وزارت بهداشت غزه دیروز در روز ۴۴۵ جنگ اسرائیل علیه غزه، با به‌روزرسانی آمار تلفات اعلام کرد که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۴۵ هزار و ۳۳۸ شهید و ۱۰۷ هزار و ۷۶۴ نفر مجروح شده‌اند. به گفته وزارت بهداشت غزه، ارتش رژیم صهیونیستی تنها طی ۲۴ ساعت تا زمان انتشار این گزارش، سه قتل عام علیه خانواده‌ها انجام داده که در اثر آن، ۲۱ نفر شهید و ۵۱ تن مجروح شدند. آنروا در یک گزارش جزئی‌تر، برآورد کرده که اسرائیل هر ساعت یک کودک را در غزه می‌کشد، چیزی که به گفته آنروا «صرفاً یک آمار نیست بلکه پرپر شدن و از دست رفتن کودکان در زمانی کوتاه بدون هیچ‌گونه توجیهی است.» به گفته آنروا، تنها در یک ماه ۱۶۰ کودک در نوار غزه قربانی حملات اسرائیل شده اند و کودکانی هم که نجات می‌یابند به مشکلات جسمی و روانی مبتلا می‌شوند. آنروا در بیانیه خود آورده است: از زمان شروع جنگ ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک در غزه طبق اعلام یونیسف کشته شده‌اند و تأکید می‌کند: «کودکان از آموزش محروم هستند و وقت خود را میان ویرانه‌ها می‌گذرانند. زمان به سرعت در حال اتمام است. آنها زندگی، آینده و آرزو‌های خود را بر باد رفته می‌بینند.» وزارت آموزش و پرورش فلسطین آمار خود را بر حسب تعداد دانش‌آموزان منتشر کرده و گفته که از زمان آغاز جنگ در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳، ۱۲ هزار و ۸۲۰ دانش‌آموز به شهادت رسیده و ۲۱ هزار و ۳۵۱ نفر دیگر مجروح شده‌اند. «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) معتقد است چیزی که در نوار غزه رخ می‌دهد، نقض قواعد و قوانین بین‌المللی است و امکان ندارد تا سال ۲۰۲۵ ادامه یابد. جیمز الدر همچنین خاطرنشان کرد که نسل جدیدی در غزه وجود دارد که در سایه ظلم و بی‌عدالتی رشد می‌کند و آنچه اکنون در غزه اتفاق می‌افتد «عادی‌سازی ظلم و بی‌عدالتی» است. 
سازمان دیده‌بان حقوق بشرگفته که اسرائیل از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند و مطابق با آمار‌های سازمان ملل، از اکتبر ۲۰۲۴ که حمله نظامیان اسرائیلی به شمال غزه شروع شده، تنها ۳ درصد از محموله غذا و آب سازمان‌دهی شده توسط برنامه جهانی غذای سازمان ملل (WFP) اجازه ورود به این مناطق را پیدا کرده است. دیروز تصاویری از یک جراح بازنشسته بریتانیایی منتشر شد که در حال توصیف آنچه که در حین کار داوطلبانه در غزه شاهد بوده به گریه افتاد. او که در پارلمان انگلیس صحبت می‌کرد، می‌گوید: «من در مناطق جنگی متعددی در نقاط مختلف جهان کار کرده‌ام. هرگز چنین چیزی را ندیده بودم. ساختمان‌ها تا شعاع چندین کیلومتری به ویرانه تبدیل شده بودند. هیچ چیزی رشد نمی‌کرد و هیچ انسانی نبود.» او می‌گوید: «آنچه که بیش از هرچیزی آزاردهنده یافتم این بود که بمبی منفجر می‌شد، شاید در یک منطقه شلوغ پر از چادر‌های پناهندگان و سپس پهپاد‌ها می‌آمدند و غیرنظامیان و کودکان را هدف قرار می‌دادند.»