روزنامه جوان
1403/10/09
ناامیدی از فوتبال وای به روزی که بگندد نمک!
وقتی میگوییم اوضاع فوتبال خوب نیست به آقایان برمیخورد و سعی میکنند با برخوردهای قهری مقابل انتقادهایمان بایستند. حالا که یکی از مدیران فدراسیون در اثر برخوردهای غیرحرفهای دچار یأس فلسفی شده و برای فوتبال ایران آینده تاریکی را پیشبینی کرده، منتظریم ببینیم چه واکنشی به انتقاد مدیر خودی نشان میدهند.رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون اگرچه در ظاهر پستی دهان پرکن به نظر میرسد، ولی در عمل و در فوتبال ما رسماً محلی از اعراب ندارد. این سمت هرچند برای فیفا اهمیت زیادی دارد و مورد قبول این نهاد بینالمللی است، اما از آنجایی که در فوتبال ایران هیچ چیز سرجایش نیست و هیچکس براساس سوابق، کارایی و تجاربش مسئولیت نمیگیرد، قاعدتاً رئیس کمیته فنی نباید انتظار حمایت از کسی را داشته باشد. با اینحال مجید جلالی که اتفاقاً تا همین چند وقت پیش بهعنوان سخنگو مدام در مورد مسائل مختلف اظهارنظر میکرد به یکباره به وضعیت اسفناک حاکم بر مدیریت این رشته پی برده و جوری عصبانی شده که در گفتوگوی تلویزیونی واقعیتهای تلخی را به زبان آورده است: «روز اولی که آمدم، تاج به من گفت تمام حوزههای فنی به جز تیمملی بزرگسالان و همچنین ساختار کمیته داوران، کاملاً در حیطه اختیارات شماست تا طرح و نظر بدهید و تصمیمگیری کنید. ارکان فدراسیون نظرشان این است که کمیته فنی کارش مشورتی است، نه تصمیمگیری. در این یکسال، دو پیشنهاد بسیار خوب داشتم، اما فکر کردم میتوانم منشأ خدمت بیشتری در فدراسیون باشم. اگر ارکان فدراسیون بخواهند همین دست فرمان را پیش ببرند آینده خوشی برای فوتبال نمیبینم.»
شنیدن این نقدها از زبان کسی که سالهاست در فوتبال این مملکت فعالیت میکند و هدایت تیمهای لیگ برتری زیادی را برعهده داشته، کمی عجیب است. همین رئیس کمیته فنی تا چند وقت پیش در مورد فوتسال مردان، زنان و مسائل دیگر اظهارنظر میکرد و از برکناری سرمربی فلان تیمملی خبر میداد. چرا آن زمان مجید جلالی متوجه سوءمدیریتهای حاکم بر فدراسیون نشده بود؟! آوازه مدیریت فشل و چالشهای متعدد فوتبال ما به گوش دنیا رسیده و مردم ایران حتی آنها که نتایج فوتبال را دنبال نمیکنند نیز از این واقعیتها آگاه هستند. در فاصله دو ماه تا برگزاری انتخابات فدراسیون چه اتفاقی باعث شده یکی از مدیران فعلی علیه مدیریت فعلی فدراسیون اینگونه لب به انتقاد بگشاید.
قطعاً این اولین باری نیست که ارکان فدراسیون اهمیتی به نظرات رئیس یکی از کمیتهها نمیدهند و صحبتهایش را در حد مشورت ساده در نظر میگیرند. ببینید اوضاع تا چه اندازه وخیم شده که جلالی هم دیگر نتوانسته شرایط را تحمل کند و نسبت به رد پیشنهادهای خوبش ابراز پشیمانی میکند. البته او نباید خیلی ناراحت باشد، چراکه شاید باز هم با پیشنهادهای خوبی مواجه شود، ولی پشیمانی و ناراحتی اصلی برای فوتبال و هوادارانش باقی میماند و باید بگوییم وای به روزی که بگندد نمک. این رشته پرطرفدار و با بودجه کلان، سالهاست که حسرت مدیریت حرفهای و صحیح به دلش مانده و هیچکس نیست بابت شکستها، ناکامیها و سوءمدیریتها به مردم جوابگو باشد.
گوشمان از مصاحبههای پرطمطراق و وعدههای پوچ پر است و دیگر نمیتوان با ژست گرفتن و شعار دادن حواسها را پرت کرد. اینکه یک نفر از داخل مجموعه فدراسیون نوید روزهای تلخ و ناامیدکنندهای را به فوتبال بدهد، شدت فاجعه را نشان میدهد. با اخباری که شنیده میشود و روندی که در پیش گرفته شده، حتی نمیتوان نسبت به انتخابات پیشروی فدراسیون هم خوشبین بود و در کل تا دست فرمان مدیریتی فوتبال تغییر نکند، خبری هم از پیشرفت و تحول نخواهد بود.
سایر اخبار این روزنامه
حمایتهای حاج قاسم فعالیتهای فرهنگی روستا را غنیتر کرد
عبور از مدیران منفعل با تعریف پروژه برای دانشگاهها
نسبت نادرست به امام خمینی برای توجیه قدرتطلبی اصلاحطلبان
سلامت در خطر سود!
پزشکیان: مدارس دولتی را از بهترینها میکنیم
علت قطعی برق در ناکارآمدی پس از شهریور ۱۴۰۳ است
دلار سقف تاریخی خود را تغییر داد
ناامیدی از فوتبال وای به روزی که بگندد نمک!
بیمارستان «کمال عَدوان» در آتش عُدوان صهیونیستی
تصاعد بحران در خارج نزدیک امریکا
خواب پریشان میلیونها صهیونیست در هفتمین شب پیاپی
احتمال مرگ ۲۰ بیمار سرطانی با سرقت داروهای اهدایی
امید سفارت امریکا به فوت امام (ره)
بررسی مغایرتهای بودجه ۱۴۰۴ با سیاستهای کلی در هیئت عالی نظارت
سفر عراقچی به چین در آستانه «سال حساس برجام»