فرجام تجاوز سلطه‌گران به سرزمین‌های اسلامی

پس از تجاوز ارتش اشغالگر شوروی به افغانستان در دی ماه ۱۳۵۸، حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی، شکست ارتش سرخ از مجاهدان افغانستانی را پیش بینی و در خصوص ملاقات خود با سفیر شوروی این‌گونه فرمودند «آن روزی که سفیر شوروی آمد پیش من گفت که دولت افغانستان خواسته است که شوروی نیروی نظامی به آنجا بفرستد. به او گفتم که این اشتباهی است که شوروی می‌کند، البته دولت شوروی می‌تواند افغانستان را قبضه کند ولی نمی‌تواند در آنجا مستقر شود اگر شما خیال کرده‌اید که بتوانید افغانستان را بگیرید و آن را آرام کنید این خیالی باطل است».
۹ سال بعد در ۲۶ بهمن ۱۳۶۷ پیش‌بینی حضرت امام محقق و شوروی ناچار شد نیرو‌های خود را از افغانستان خارج کند. ماجرای شکست شوروی در افغانستان برای امریکایی‌ها هم تکرار و آنها به رغم یک لشکرکشی گسترده به افغانستان در ۱۵ مهر ماه ۱۳۸۰، به بهانه حادثه ۱۱ سپتامبر، بعد از ۲۰ سال و به رغم دادن بیش از ۲۳۰۰ کشته و ۲۰ هزار نفر مجروح و هزینه کرد بیش از ۲ تریلیون دلار و البته کشتن و آواره کردن میلیون‌ها افغانی، ناچار به فرار از این کشور شدند. 
ماجرای شکست و فرار امریکا از افغانستان در عراق نیز تکرار شد، یک سال بعد از حمله به افغانستان، امریکایی‌ها در قالب ائتلافی از چند کشور و به بهانه وجود سلاح‌های کشتار جمعی در عراق و البته در چارچوب طرح‌های بلند مدت این کشور برای تسلط بر منطقه، در ۲۷ اسفند ۱۳۸۱ به عراق حمله کردند و در مدت کوتاهی ضمن برکناری صدام حسین که سال‌ها در طول جنگ عراق علیه ایران از او حمایت کرده بودند، تلاش کردند یک رژیم دست نشانده امریکایی را در این کشور حاکم کنند، اما به رغم هزینه کرد چند هزار میلیارد دلاری نتوانستند بیش از هشت سال این کشور را در اشغال خود نگه دارند و به دلیل مقاومت مردم عراق ناچار به فرار از این کشور شدند. اگرچه به اتکای مصوبات شورای امنیت سازمان ملل همچنان تلاش دارند به نوعی سلطه خود را بر این کشور حفظ کنند. 
توفیق نیافتن امریکایی‌ها در تجاوز به افغانستان و عراق باعث شد که رؤسای جمهور بعدی این کشور یعنی ترامپ و بایدن اقدام رؤسای سلف خود را در تجاوز به افغانستان و عراق زیر سؤال برده و اذعان کنند که سیاست‌های امریکا در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) با وجود هزینه کرد بیش از ۷ تریلیون دلار شکست خورده است. حمله عربستان و امارات به مردم یمن هم به سرنوشت تجاوز امریکا به افغانستان و عراق دچار شد و آنها نیز به رغم بهره‌گیری از حمایت‌های گسترده نظامی امریکا و انگلستان و چند کشور دیگر غربی نتوانستند بر ملت قهرمان یمن پیروز شوند. 


محصول تجاوز قدرت‌های سلطه‌گر به کشور‌های اسلامی در تاریخ معاصر هزینه‌های سنگین انسانی و مادی را بر کشور‌های مورد تجاوز تحمیل کرده است، اما از بطن آن نیرو‌های قدرتمند جدیدی همچون حزب الله، انصارالله و حشد الشعبی تحت عنوان نیرو‌های جبهه مقاومت ظهور کرده است که علاوه بر آزادسازی کشور‌های خود از سلطه بیگانگان، راهبرد‌های کلان آنها را برای تسلط بر منطقه به شکست نشانده و در عین اینکه بستر مناسبی را برای گسترش اندیشه انقلاب اسلامی و مکتب مقاومت ایجاد کرده‌اند، افول اندیشه لیبرال دموکراسی به عنوان اندیشه بسترساز این تجاوزات را به دنبال داشته و علاوه بر تضعیف قدرت کشور‌های سلطه‌گر وطرح‌های آنها برای تسلط بر منطقه، تضعیف رژیم مجعول و دست نشانده آنها در منطقه، یعنی رژیم صهیونیستی، را در پی داشته است. تردیدی در این نمی‌توان داشت که در این مسیر شهدای گران‌قدری، چون سردار سپهبد شهید سلیمانی به عنوان فرمانده جبهه مقاومت در کنار شهدایی، چون سید حسن نصرالله و ابو مهندس المهدی نقشی اساسی داشته، وخون پاک این شهیدان تضمین کننده سرنوشت آینده منطقه به نفع مردم آن و البته اعتلای فرهنگ اسلامی و مقاومت خواهد بود. 
چهارشنبه گذشته رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در جمع خانواده‌های شهدای مدافع حرم و مقاومت با هشدار به پیامد‌های حضور متجاوزانه امریکا در منطقه، استمرار حضور اشغالگران متجاوز در سوریه را ناممکن دانسته و یادآور شدند که سوریه متعلق به مردم سوریه است و متعرضان به خاک سوریه بدون تردید در مقابل قدرت جوانان غیور سوری مجبور به عقب‌نشینی خواهند شد. ایشان سپس با اشاره به شکست‌های پی در پی امریکا در منطقه خاطرنشان کردند که سوریه متعلق به مردم سوریه است. کسانی که به خاک مردم سوریه تعرض کردند، یک روزی در مقابل قدرت جوان‌های غیور سوری مجبور خواهند شد بروند عقب. بدون تردید، این اتفاق خواهد افتاد. متجاوز بایستی از خاک متعلق به یک ملت، خودش خارج بشود، والا خارجش می‌کنند. امروز امریکایی‌ها در سوریه پی‌درپی پایگاه می‌سازند؛ حتماً و بدون تردید، این پایگاه‌ها در زیر لگد جوانان سوری پایمال خواهد شد.