راهنمای قیمت و خرید عایق رطوبتی و آب بندی
همانطور که در مقاله "عایق رطوبتی چیست؟" اشاره شد، عایق کاری رطوبتی یکی از اهداف مهم در صنعت ساختمان برای جلوگیری از آسیب و بروز مشکلات جدی به ساختمان هنگام مواجهه با رطوبت است. خرید و قیمت عایق رطوبتی یکی از دغدغه های اصلی پیمانکاران در پروژه های صنعتی و ساختمانی است که با وجود تنوع بالای عایق ها از جمله عایق سفید بام، لاستیک مایع نانو، عایق پلیمری و نانو می توان بسته به بودجه و نیاز پروژه، بهترین عایق های رطوبتی را خریداری و برای اجرا در محیط مورد نظر آماده سازی کرد. فروش عایق رطوبتی با تنوع و قیمت گذاری متفاوت انجام می شود و لازمه انتخاب بهترین نوع عایق، شناخت عایق ها و اطلاع از نحوه انتخاب آن ها با بهترین کیفیت است.
خرید عایق رطوبتی با کیفیت: از بررسی برندها تا انتخاب بهترین گزینه
عایق رطوبتی به عنوان یک عامل محافظت کننده در صنعت ساختمان شناخته می شود که می توان آن را روی بتن، سیمان، کاشی، سرامیک و سایر اجزای ساختمانی اجرا کرد و شاهد قابلیت های برتر آن ها بود. برای خرید و قیمت عایق رطوبتی اولین گام شناخت انواع این عایق ها است که توسط برندهای مختلفی از جمله تکنوپل عرضه می شوند. این عایق ها به دو دسته گرم اجرا و سرد اجرا تقسیم بندی می شوند که عایق های سرد اجرا نیازی به حرارت برای اجرا ندارند و در دمای محیط می توان آن ها را اجرا نمود؛ اما عایق های گرم اجرا نیاز به حرارت بالا و تجهیزات مخصوص برای اجرا خواهند داشت و این موضوع به منزله سختی اجرا و همچنین پیچیدگی ها و خطرات جدی خواهد بود.
فروش عایق رطوبتی با بهترین قیمت: چگونه انتخاب کنیم؟
در مراکز فروش عایق رطوبتی تنوع بالایی از عایق ها موجود هستند که انتخاب بهترین آن ها بر اساس قیمت، می تواند یک اولویت مهم برای شما باشد. خرید و قیمت عایق رطوبتی در مراکز فروش مختلف با توجه به نوع مواد اولیه و برند تولید کننده عایق های رطوبتی انجام می شود. عایق های رطوبتی ایزوگام و قیر با وجود قیمت مناسب، عملکرد و دوام خوبی ندارند و پس از گذشت چند سال مجددا نیاز به پوشش دادن کل پشت بام با این نوع عایق ها خواهید داشت. از این رو انتخاب عایق هایی که بتوانند عمر مفید بیشتری را در اختیار قرار دهند، گزینه بهتری است. عایق رطوبتی نانو، آکریلیک، لاستیکی و سایر عایق ها با روش سرد اجرا معمولا حداقل 10 سال طول عمر مفید دارند و می توانند در صورت نیاز به راحتی ترمیم شوند. انتخاب این عایق ها بسته به نیاز محیط و در مجاورت بودن آن با باران های اسیدی، نور خورشید و اشعه uv موضوع مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید.
مقایسه قیمت انواع عایقهای رطوبتی در بازار ایران
قیمت فروش عایق رطوبتی در بازار ایران تحت تاثیر برند تولید کننده عایق، مواد اولیه تشکیل دهنده و کیفیت محصولات است. با مقایسه قیمت انواع عایق های رطوبتی در بازار ایران متوجه خواهید شد که تنوع قیمتی این عایق ها بسیار زیاد بوده و باید اولویت خودتان را انتخاب بهترین نوع عایق با کیفیت عالی قرار دهید. در حال حاضر ارزانترین عایق های رطوبتی عایق های سنتی مانند قیر و ایزوگام اند که اگرچه در کوتاه مدت خرید آن ها به صرفه است، اما در دراز مدت به دلیل طول عمر پایین نیاز به ترمیم و تعویض هزینه بر خواهند داشت. سایر عایق های رطوبتی همچون عایق سفید بام، عایق لاستیکی و نانو بر اساس مواد تشکیل دهنده و جزئیات دیگر قیمت گذاری می شوند.
عوامل تعیینکننده در قیمت عایقهای رطوبتی و روشهای کاهش هزینه
قیمت عایق رطوبتی برای اجرا در یک پروژه به دو بخش هزینه خرید و قیمت عایق رطوبتی و هزینه های اجرایی تقسیم بندی می شود. عایق های سنتی همچون ایزوگام و قیر با وجود قیمت اولیه پایین برای خرید، هزینه های اجرایی و ترمیم و نگهداری بالایی دارند؛ اما در مقابل عایق های سرد اجرا مانند عایق نانو را می توان بدون نیاز به نیروهای متخصص و حتی با تنهایی و با دستورالعمل های تولید کننده به اجرا در آورد. برای کاهش هزینه های اجرای عایق رطوبتی اولین قدم انتخاب عایق رطوبتی با قیمت مناسب و با برندهای ایرانی است. دومین قدم کاهش هزینه های اجرایی است که می توان با در نظر گرفتن حداقل ضخامت و محاسبات دقیق برای برآورد میزان عایق رطوبتی مورد نیاز، عایق های رطوبتی را با به اجرا درآورد.
قیمت عایق رطوبتی در سال جاری: بررسی تغییرات و پیشبینیها
با نوسانات ارز و دلار در بازار کشور ایران، قیمت عایق رطوبتی در سال جاری نیز دچار تغییرات زیادی شد. به طوری که قیمت عایق های رطوبتی در اوایل سال 1403 کاملا متفاوت از قیمت عایق های رطوبتی در اواسط سال 1403 بود. با توجه به شرایط اقتصادی کشور و زمزمه گرانی قیمت دلار با روی کار آمدن رئیس جمهور جدید آمریکا، به نظر می رسد که در اواخر سال 1403 و اوایل سال جدید مجددا شاهد افزایش قیمت عایق رطوبتی باشیم. از این جهت کلیه پیمانکاران می بایست مطابق با نیاز خود و پس از دریافت پیش فاکتور برای خرید اقدام کنند تا به گرانی این محصولات برخورد نکنند.
راهنمای خرید عایق رطوبتی: ویژگیها، قیمتها و کاربردها
عایق های رطوبتی از نظر مواد تشکیل دهنده و ساختار به انواع زیر تقسیمبندی می شوند:
1. عایق سفید بام: این عایق با رنگ سفید بازتاب کننده نور از سقف ساختمان بوده و گرما را جذب نمی کند. از عایق های سفید بام برای محافظت از پشت بام در برابر رطوبت استفاده می کنند. این عایق ها مقاومت عالی در برابر رطوبت دارند و به دلیل قابلیت اجرا به صورت سرد و سریع، گزینه مقرون به صرفه ای برای پروژه های بزرگ و عظیم هستند.
2. لاستیک مایع نانو: لاستیک مایع نانو یک عایق رطوبتی شفاف و مایع است که پس از اجرا روی سطح به رنگ شیری در می آید. قابلیت کشسانی فوق العاده بالا از جمله مهمترین مشخصه های لاستیک مایع نانو است که مقاومت آن را در برابر فشار، کشش و ضربه افزایش می دهد.
3. عایق رطوبتی پلیمری: ترکیب پلیمرها با یکدیگر در عایق رطوبتی یکی از مهمترین مشخصه های آن محسوب شده و باعث افزایش مقاومت آن ها می شود. عایق رطوبتی پلیمری محصولی مقاوم در برابر رطوبت با خاصیت عایق کاری صوتی است که به صورت مایع و سرداجرا در پروژه های مختلف استفاده می شود.
4. عایق رطوبتی نانو: نانوذرات به کار رفته در عایق رطوبتی نانو باعث بهبود عملکرد و استحکام این عایق در هنگام اجرا می شوند. عایق رطوبتی نانو، عایقی مقاوم و عالی برای پوشش دادن سطوح بسیار ریز و با خلل و فرج و تخلخل بالا است.
5. عایق رطوبتی آکریلیک: عایق رطوبتی آکریلیک، عایقی بر پایه آب و رزین های اکریلیک است که می تواند پوشش یکنواخت و فوق العاده عالی را برای ضد آب کردن به وجود آورد. این عایق سهولت اجرای بسیار زیاد و بوی محدودی دارد.
6. عایق کاری با ایزوگام و قیر: ایزوگام و قیر دو نمونه عایق رطوبتی با نیاز به اجرا با حرارت هستند. این دو نوع عایق از مواد نفتی تشکیل شده اند و هر دو به رنگ مشکی تیره هستند. اجرا با دمای مذاب و بسیار بالا و پوشش دهی و ترمیم سخت از جمله معایب این نوع عایق محسوب می شوند.
چگونه عایق رطوبتی با بهترین قیمت و کارایی پیدا کنیم؟
برای انتخاب بهترین عایق رطوبتی در اولین گام باید نیازهای محیط را شناسایی کنید. عایق های رطوبتی در معرض نور خورشید و هوای آزاد باید مقاومت بالایی در برابر اشعه uv داشته باشند. قابل شستشو بودن و عدم جذب آلودگی محیطی، از جمله مهمترین مشخصه های این عایق ها محسوب می شوند. اگر نیاز به اجرای عایق روی سطوح نما مانند کاشی و سرامیک و سنگ ها دارید، می توانید از عایق رطوبتی نانو شفاف استفاده کنید. با در نظر داشتن نیازهای محیط، قادر به انتخاب و خرید و قیمت عایق رطوبتی مناسب خواهید بود.
تفاوت قیمت عایقهای رطوبتی پلیمری، نانو و آکریلیک و...: کدام یک مناسبتر است؟
قیمت عایق های رطوبتی بر اساس ماده اولیه تشکیل دهنده محاسبه می شود. از آنجایی که خود عایق های پلیمری، نانو، آکریلیک و ... دارای مواد تشکیل دهنده متفاوتی اند، قیمت آن ها نیز با هم متفاوت است. ارزانترین نوع عایق رطوبتی برای تامین مواد اولیه قیر و ایزوگام است که با طول عمر پایین و هزینه های اجرایی بالا استفاده می شود. پس از آن عایق های پلیمری، آکریلیک، عایق سفید بام و عایق های تک جزئی در گروه عایق های خوش قیمت و در نهایت عایق های دو جزئی و نانو با فناوری های جدید و طول عمر حداکثری در گروه عایق های گران قیمت قرار می گیرند.
راهنمای انتخاب و خرید عایق رطوبتی برای عایق کاری ساختمان و صنعت
خرید و قیمت عایق رطوبتی برای عایق کاری ساختمان و صنعت کاملا متفاوت است. در عایق کاری ساختمان بحث زیبایی شناسی عایق اهمیت زیادی دارد و از همین جهت از عایق های شفاف یا سفید استفاده می شود؛ اما در صنایع بیشتر جنبه مقاومت در برابر حرارت و مواد شیمیایی عایق ها مورد بحث قرار می گیرد. عایق نانو، عایقی مفید برای عایق کاری صنعتی با قابلیت تحمل حرارت بالا است که بدون آسیب به تجهیزات پس از اجرا، می تواند استحکام آن ها را به بهترین شکل تامین کند.
خرید عایق رطوبتی با بودجه محدود: راهکارهایی برای انتخاب اقتصادیترین گزینه
برای خرید عایق رطوبتی با بودجه محدود باید به دنبال عایق های ارزان قیمت و تولید شده در داخل ایران بروید. پس از انتخاب ماده اولیه برای اجرا، با آماده سازی سطح و کاهش تخلخل و مشکلات سطوح، می توانید مقدار عایق رطوبتی مورد نیاز برای مصرف را کاهش دهید. علاوه بر این، برای نگهداری و کاهش نیاز به تعمیرات، لازم است که عایق های رطوبتی را متناسب با نیاز محیط مورد نظر خریداری کنید.
چرا قیمت عایقهای رطوبتی متفاوت است؟ عوامل تأثیرگذار را بشناسید
علت تفاوت قیمت فروش عایق رطوبتی مربوط به برندهای متفاوت، نوع مواد تشکیل دهنده، کیفیت مواد اولیه و همچنین نوع خود عایق رطوبتی است. هر یک از برندهای تولید کننده عایق های رطوبتی نیز به واسطه تولید مواد اولیه خاص در تلاش اند که قیمت گذاری رقابتی با سایر برندها داشته باشند. همه این موارد باعث شده تا خرید و قیمت عایق رطوبتی یک عامل مهم و تاثیرگذار برای انتخاب بهترین عایق های رطوبتی باشد. بنابراین، موارد زیر عوامل تاثیرگذاری بر روی قیمت فروش عایق رطوبتی محسوب می شوند:
1. نوع مواد اولیه عایق رطوبتی
2. نوع عایق رطوبتی و ساختار آن
3. برند تولید کننده
4. حجم عایق برای خرید
علاوه بر قیمت تمام شده مواد اولیه برای عایق کاری رطوبتی، هزینه های اجرایی نیز می توانند روی هزینه کل پروژه عایق رطوبتی تاثیرگذار باشند. بدون شک یک عایق رطوبتی با نیاز به اجرا به صورت گرم مانند قیر و ایزوگام هزینه اجرایی بالاتری در مقایسه با عایق رطوبتی های سرد اجرا دارد و این موضوع انتخاب عایق های رطوبتی سرد اجرا را به یک گزینه بهینهتر تبدیل می کند.
کلام پایانی
خرید و قیمت عایق رطوبتی به یکی از چالش های اصلی پیمانکاران و کارفرمایان در حین ساختمان سازی و یا پس از تکمیل ساختمان، تبدیل شده است. در مراکز فروش عایق رطوبتی این محصولات با قیمت های متفاوت و برندهای مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند و این موضوع ایجاب می کند که برای خرید و قیمت عایق رطوبتی به یک فروشگاه مطمئن و معتبر مراجعه شود تا از نظر مواد اولیه تشکیل دهنده، جزئیات عایق های رطوبتی و همچنین اعتبار برندها اطمینان حاصل گردد. شرکت مقاوم سازی تکنوپل با سال ها تجربه و با بهره گیری از تیم متخصص، امکان فروش عایق رطوبتی با تنوع بالا و قیمت گذاری منصفانه را فراهم کرده تا بتوان هم برای پروژه های صنعتی و هم برای پروژه های ساختمانی از این عایق ها استفاده نمود. برای دریافت قیمت، متره و برآورد هزینه عایق های رطوبتی با کارشناسان تکنوپل در ارتباط باشید.
وبسایت مقاوم سازی تکنوپل: www.technopol.ir
شماره تماس مقاوم سازی تکنوپل: 86046232-021