روزنامه ابتکار
1399/06/06
چالشهای پیش روی کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم بررسی شد انتخابات روی خط اقتصاد
گروه سیاسی: در حالی صدای قدمهای انتخابات 1400 به گوش میرسد که چالشهای گوناگونی پیش روی جریانهای سیاسی و کاندیداهای احتمالی برای حضور در این انتخابات مطرح است. تجربه کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم در اسفند 98، چالشهای اقتصادی متعدد که گاه به بحرانهای اجتماعی هم منجر شد و شیوع کووید19 با همه ابعاد آن از مهمترین مسائلی هستند که جریانها و چهرههای سیاسی باید با بررسی آنها وارد عرصه انتخابات شوند. این در حالی است که شیوع کرونا، تحرکات سیاسی را نیز با کندیهایی مواجه کرده است.با این همه، تحلیل چالشهای پیش روی کاندیداهای احتمالی در انتخابات 1400 ضروری است. رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها معتقد است که جریانی در انتخابات ۱۴۰۰ موفق تر عمل خواهد کرد که برنامه کارشناسیتر و عملیتری برای حل مشکلات اقتصادی داشته باشد. محمدصالح جوکار در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به چالش های پیش روی کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰، بیان کرد: میتوان گفت که مهمترین چالش پیش روی کشور بحث مسائل اقتصادی است و حل مسائل اقتصادی در اولویت همه بخشهای کشور قرار دارد. برای برونرفت از وضعیت فعلی نیز نیازمند طرحهای کارشناسی شده و برنامهریزی دقیق هستیم. وی در ادامه اظهار کرد: از نظر بنده فرد یا جریانی میتواند در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شود که در حوزه مسائل اقتصادی صاحب نظر بوده و بتواند طرح خوبی برای حل مشکلات اقتصادی ارائه کند. قطعا یکی از مهمترین اولویتهای دولت آینده باید حل مشکلات اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم باشد. نماینده یزد در مجلس تصریح کرد: جریانی در انتخابات ۱۴۰۰ موفقتر عمل خواهد کرد که برنامه کارشناسیتر و عملیتری برای حل مشکلات اقتصادی داشته باشد. از سوی دیگر برای حضور فعال و مشارکت بالای مردمی باید به همه جریانهای سیاسی برای حضور در رقابت فرصت داده شود. وی در ادامه تاکید کرد: باید فرصت رقابت به همه جریانات و تفکرات سیاسی داده شود و در نهایت این مردم هستند که انتخاب میکنند و این احترام و ارزش به نظر مردم است. زمانی مردم به یک جناحی روی آورده و به آن رای میدهند اما زمانی که جناح مورد نظر عملکرد خوبی نداشته باشد مردم از آن روی برمیگردانند. اما این به معنی نفی نیست بلکه ما باید عملکرد خود را اصلاح کرده و به دنبال برنامهریزی برای بهترین خدمترسانی به مردم باشیم.
همچنین علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره چالشهای کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 1400 به ایسنا گفته است: هر کسی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده کاندیدا میشود باید قدرت اجماعسازی داشته باشد اگر چنین ویژگی نداشته باشند نمیتواند در عرصه انتخابات و بعد از آن توفیق چندانی کسب کند. وی افزود: یکی از مشکلاتی که ما با آن مواجهه هستیم این است که برخی از کاندیداها برای رای آوردن حالت اپوزیسیون به خود میگیرند. آنها باید بدانند که کاندیدای ریاست جمهوری در نظام جمهوری اسلامی هستند و نه رهبر اپوزیسیون. این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: واقعیت این است برخی از کاندیداها فقط با شعارهای دهان پر کن وارد عرصه میشوند در حالی که باید برنامه داشته باشند آن هم برنامهای براساس ظرفیت و امکانات موجود. شعار دادن دردی از مردم دوا نمیکنند این که کاندیدایی بگوید مثلا ما با تورم مواجه هستیم، معضل فرار نخبگان داریم یا صنعت ما با چالش مواجه است کافی نیست بلکه باید با توجه به بودجه و امکانات برنامه مشخصی ارائه کند. سلیمی همچنین اضافه کرد: کسانی که می خواهند کاندیدای ریاست جمهوری شوند باید از ابتدا باید تیم خود را مشخص کنند و در تاریکی حرکت نکنند در این صورت مردم بهتر سره را از ناسره تشخیص میدهند و همین جا است که شفافیت خود را نشان میدهد.
در ماههای آینده قطعا تحلیلهای بیشتری روی وضع موجود از سوی جریانهای سیاسی انجام میشود و باید منتظر ماند و دید جمعبندی آنها از این شرایط گروههای سیاسی را به چه شکلی از حضور و معرفی چه کاندیداهایی در انتخابات 1400 میرساند.
پربازدیدترینهای روزنامه ها
سایر اخبار این روزنامه
جدال صداوسیما و و وزارت ارشاد بر سر وی.او.دیها وارد فاز جدیدی شد
یارکشی برای نظارت بر شبکه نمایش خانگی
حامدِ وکیلی
روایت بحران و بحران روایت (2)
پرونده افزایش مزد هنوز باز مانده است؟
ادعاهای جدید بر سر افزایش حق مسکن کارگری
چالشهای پیش روی کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم بررسی شد
انتخابات روی خط اقتصاد
فعالیت مجدد باشگاه های ورزشی بررسی شد
تیغ دو لبه بازگشایی باشگاههای ورزشی در وضعیت قرمز!
سه ماه پس از آغاز به کار مجلس، هنوز تکلیف فراکسیونهای سیاسی حاضر در آن معلوم نیست
فراکسیون اکثریت در هزارتوی جنگ قدرت
افزایش نگرانی درمورد پیک جدید کرونا پس از دهه محرم و تعطیلات آخر هفته
لطفا سفر نروید!
فرمانده سپاه تهران اعلام کرد
اختلاس 80 هزار میلیارد تومان در ۱۰ سال اخیر
عروسکگردانی صهیونیستی جریان رسانهای ضدبرجام بررسی شد
آچمز چند جانبه اسرائیل در برابر ایران
ظریف:
به لطف پمپئو معیار حذف و اضافه شدن به لیست تروریستی آمریکا را فهمیدیم
مثلث دفاعی ایران، روسیه و چین شکل میگیرد؟
تشکیل ناتوی آسیایی از ایده تا اجرا