قرنطینه پس از سفرهای تبلیغاتی!

گروه سیاسی – کمتر از یک ماه پس از اینکه محمدباقر قالیباف از بخش ICU بیماران کرونایی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بازدید کرد و به علت رعایت نشدن بعضی پروتکل‌ها در این دیدار، رئیس جمهور نشست سران سه قوه را که روز بعد از آن قرار بود برگزار کند لغو کرد، قالیباف در شبکه فیلتر شده توئیتر به اطلاع مردم رساند که «کرونا» گرفته است. 
لغو آن نشست باعث شد بیش از آنکه تیم تبلیغاتی رئیس مجلس از خود دیدار «سرزده» استفاده کند، از بازتاب آن استفاده کند و بهانه‌ای برای کوبیدن حسن روحانی پیدا کنند و اتفاقا در میان توئیت‌هایی که طرفداران قالیباف زدند، توهین‌هایی به رئیس جمهور بود؛ توهین‌هایی که اخیرا رهبری از آنها نهی کرده اند و آن را حرام اعلام کردند.
علی رغم انتقادات و توهین‌های آن زمان، بعضی متخصصان از لغو این نشست حمایت کردند . مثلا دکتر مینو محرز فوق تخصص بیماری‌های عفونی و عضو ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: در صورتی که در جلسه سران قوا تجمعی بین افراد بوده، لغو آن در شرایط بحرانی کنونی کرونا تصمیم درستی بوده، کرونا با هیچ کس شوخی ندارد و باید همه تجمعات و جلسات اداری و غیر اداری تا جای ممکن به صورت مجازی و از راه دور برگزار شود. هر گونه تجمع در محیط‌های بسته در شرایط کنونی خطرناک است.
یک فعال رسانه ای اصولگرا نیز در یادداشتی انتقادی درباره رفتار قالیباف نوشت: «تعجب می‌کنم که عده‌ای در میان ده خروار مسئله که آقای قالیباف با آن روبروست، گیرداده‌اند به اینکه چرا رفته بخش کرونایی فلان بیمارستان و چه بسا ناقل باشد و در جلسه سران قوا، دو نفر دیگر را کرونایی کند. فکر می‌کنید آقاباقر نمی‌داند اگر برود بیمارستان ممکن است مریض شود؟ وقتی دونالد ترامپ احتمال می‌داده به علت معاشرت با دستیارش! کرونا می‌گیرد، قالیباف نمی‌داند؟ ترامپ با خودش نشسته حساب کرده و بقول امروزی‌ها فایده-هزینه کرده. به این نتیجه رسیده که هم فال است هم تماشا. هم با دستیارش معاشرت کرده، و هم بر فرض که کرونا بگیرد، در افکار عمومی در مقایسه با رقیبش بیشتر دیده می‌شود و احتمال ریاست جمهوری و ماندگاری‌اش در کاخ سفید بیشتر می‌شود! حالا آقاباقر هم مثل ترامپ عمل کرده. با خودش گفته یک ژست مردمی می‌گیرم میروم بیمارستان. اگر مریض شدم که به نفعم است و اگر هم کرونا نگرفتم، باز ژست مردمی بودن را گرفته‌ام و باز هم به نفعم است. یعنی همان حساب و کتاب ترامپ را، قالیباف هم کرده است، البت بدون تنعم از دستیار!


انتخابات سیزدهمین رئیس جمهور نزدیک است. خیلی نزدیک. و آقای قالیباف، که با مجلس حال نکرده، یواش یواش می‌خواهد بیاید سمت پاستور. حالا اگر کمی کرونا هم قاطی‌اش باشد که چه بهتر! حالا اگر آقای قالبباف قصه ما با همین احتمال ابتلا به کرونا به جلسه سران سه قوه برود چه بهتر! و حتی اگر دو رئیس قوه دیگر هم کرونا گرفتند چه اهمیتی دارد؟! یکی که اواخر دولتش است و دیگری رقیب بالقوه. و رقیب مریض بهتر از رقیب سالم!»
البته فاصله 23 روزه کرونا گرفتن قالیباف با آن دیدار پرحاشیه او، احتمال ابتلای او را در آن دیدار کم می‌کند اما پس از آن قالیباف از سفرها و دیدارهای غیرضروری دست برنداشت و عکس‌هایی که از این دیدارها منتشر شد نشان می‌داد که پروتکل‌ها و بخصوص ماسک زدن صحیح در این دیدارها چندان رعایت نمی‌شود.
مهمترین سفر قالیباف بعد از آن تاریخ، سفر به سیستان و بلوچستان بود. این سفر هم با تبلیغات بالای طرفداران قالیباف در فضای مجازی همراه بود و البته این افراد سعی کردند شائبه تبلیغاتی و انتخاباتی بودن این سفر را به لطایف الحیل پاسخ دهند. مثلا یکی از این افراد در توئیتر نوشت: «بگذار ترسوها که به نام عقلانیت در پستوها مخفی شده اند بگویند قالیباف به خاطر انتخابات دارد به مناطق محروم سفر می‌کند. همین که یک مسئول بلند شده از تهران به میان کپرنشین‌های سیستان و بلوچستان رفته تا پای درد دلشان بنشیند و به دیگر مسئولان بفهماند ایران، تهران نیست، کار بزرگی است!
بهر حال محمدباقر قالیباف هفتم آبان ماه از ابتلای خود به کرونا خبر داد و در توئیتر نوشت:   یکی از همکاران دفترم به کرونا مبتلا شد، نیمه شب پاسخ تست بنده هم اعلام و کرونا مثبت شد. در حال حاضر در قرنطینه هستم و به امید خدا، پیگیر امور و وظایف محوله خواهم بود.
بعد از انتشار این خبر، محمد مهاجری، فعال رسانه ای اصولگرا، در توئیتی نوشت: برای شفای آقای قالیباف از شر کرونا دعا می‌کنم، اما بیش و پیش از آن، برای مردمی که او به شهرشان سفر کرد و احتمالا بیماری را به آن‌ها انتقال داد. و صدبار دعا می‌کنم برای لشکر مشاوران ایشان که او را روانه سفر تبلیغاتی_ انتخاباتی کردند تا نان خودشان را در تنور حاج باقر بپزند.
با افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را 
رعایت نمی‌کنند برخورد قاطع شود
همزمان با اعلام کرونای مثبت قالیباف، یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا باید از تمام اختیاراتی که به آن داده شده استفاده کرده و با اقتدار با افرادی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند برخورد کند.
اقبال شاکری در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت پرهیز از سفرهای غیرضروری و رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی بیان کرد: تبعیت از دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا باید تمام و کمال باشد، چرا که نه تنها بحث سلامت خود بلکه سلامت کل جامعه به میان است. این بیماری تنها مربوط به ما نیست بلکه هر بلایی که بر سر ما بیاید بر سایر افراد جامعه نیز تاثیر گذاشته و سلامتی دیگران را نیز به مخاطره می‌اندازد.
وی در ادامه اظهار کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی به نوعی رعایت حقوق اجتماعی سایر افراد جامعه است و رعایت پروتکل‌ها حق‌الناسی بر گردن ما است. باید با افرادی که حقوق سایر افراد جامعه را زیر پا می‌گذارند برخورد سخت و جدی شود. هم در حوزه فردی و هم در حوزه اجتماعی نظیر مکان‌هایی که مردم تجمع دارند مانند مراکز تفریحی، پاساژها، ادارات و شرکت‌ها باید با جدیت‌ها پروتکل‌های بهداشتی
 دنبال شود.