از قرنطینه کرونایی لاکچری تا اتاق زایمان لاکچری

مانیا شوبیری
این روزها که بسیاری از بیماران در اورژانس بیمارستان در انتظار خالی شدن تختی برای بستری شدن هستند، این روزها که کادر درمان کمتر فرصتی برای استراحت پیدا می‌کنند، این روزها که بازار فروش داروها در بازار سیاه داغ داغ است، این روزها که شرایط اقتصادی برای بسیاری از شهروندان بحرانی ‌است، تصاویری در شبکه‌های مجازی دست به دست می‌شود که می‌گوید گویا مبتلا شدن به کووید-۱۹ هم می‌تواند فرصتی برای شوآف و قرنطینه لاکچری باشد. 
 به گزارش «مردم سالاری آنلاین» در روزهای گذشته تصاویری در شبکه‌های مجازی از یک اینفلوئنسر اینستاگرام دست به دست می‌شد که حکایت از قرنطینه لاکچری او در یک هتل بیمارستان داشت. او که مدعی شده بود ۲۰ درصد از ریه‌اش درگیر کرونا شده است، تصاویر عجیبی از دوران درمان خود در این هتل بیمارستان منتشر کرد. از جمله تصاویری از تعداد زیادی داروی رمدسیویر، داروی که این روزها بیماران مبتلا به کرونا به راحتی نمی‌توانند آن را پیدا کنند! تصاویر منتشر شده در صفحه این اینفلوئنسر اینستاگرامی حکایت از سرو غذاهای رنگارنگ در زمان بستری بودن وی در این هتل بیمارستان دارد، غذاهایی که بنظر نمی‌رسد برای بیماری که مبتلا به کرونا شده، مناسب باشد! این اینفلوئنسر اینستاگرمی در زمان بستری در این بیمارستان تصاویری از پیتزا و برگر تا کباب‌های مختلف را به نمایش می‌گذاشت. آیا از نظر کادر درمان فعال در این مرکز درمانی این نوع تغذیه برای بیمار مبتلا به کرونا بلامانع است؟ آیا این غذاها در مجموعه هتل بیمارستان موجود است؟ یا سفارش غذا از رستوران‌های دیگر و سرو آن در یک محیط درمانی و آن هم برای بیمار مبتلا به کرونا بلا مانع است؟ آیا در این هتل بیمارستان بخش بیماران کرونایی قرنطینه نیست و حتی پیک رستوران‌ها به راحتی می‌تواند رفت و آمد داشته باشد؟ آن هم در روزهای که بسیاری از مشاغل به دلیل بحرانی بودن شرایط در وضعیت تعطیل به سر می‌برند!
برای دریافت پاسخ این پرسش‌ها که البته سوالات سخت و پیچیده‌ای هم نبودند با روابط عمومی هتل بیمارستان گاندی تماس گرفتیم، اما پاسخ روابط عمومی این مجموعه این جمله کوتاه بود:«ما با رسانه‌ها صحبت نمی‌کنیم!» البته که دلیلی برای این عدم پاسخگویی ارائه نشد.  از سوی دیگر درست در روزهای که خبر می‌رسد کودکان بسیاری به دلیل عدم دسترسی به یک گوشی هوشمند از تحصیل بازمانده‌اند، روزهای که خبر خودکشی کودکی هفت ساله قلب هر شنونده‌ای را می‌لرزاند، در گوشه‌ای از پایتخت در همان روزی که برای تاریخ تولد لاکچری نوزادشان سر و دست می‌شکنند، به مناسب متولد شدن در یک روز لاکچری سفارش اتاق لاکچری نیز می‌دهند! در هتل بیمارستان گاندی برای نوزادی که هنوز متولد نشده است، اتاق‌های لاکچری با دکوراسیونی میلیونی تدارک می‌بینند. در ویدیویی که در این خصوص چند روزی هست در فضای مجازی دست به دست می‌شود و سروصدای زیادی به پا کرده، پرستاری نرخ تزئینات اتاق نوزادانی را که در 9/9/99 متولد می‌شوند توضیح می‌دهد. او همچنین از دکوراسیون‌هایی برای اتاق مادر و نوزاد می‌گوید که تا ۴ میلیون تومان و شاید بیشتر هزینه در بر دارد. آیا در کشورهای دیگری هم با اقتصادی در سطح کشور ما و البته همراه با سر دادن شعارهای عدالت طلبانه، مرسوم است اتاق زایمان بیمارستان را همچون یک تالار پذیرایی بیارایم؟ آن هم در روزهایی که به واسطه کرونا، این میهمان ناخوانده منحوس، خبری از دید و بازدید و دورهمی‌های مرسوم نیست!


شادی بعد از تولد نوزاد، توزیع شیرینی و هدیه کردن گل به خانواده نورسیده از شیرینی‌های این اتفاق زیباست، و قطعا کسی مخالفتی با شادی و سرور بعد از تولد یک نوزاد ندارد؛ اما تصاویری که در ویدیوی منتشر شده به چشم می‌خورد شباهتی به اتاق یک بیمارستان نداشت که مادر و طفل تازه متولدش بتوانند در آن در آرامش استراحت کنند. 
جالب اینجاست که این اتفاقات در بیمارستانی رخ می‌دهد که نام گاندی را روی پیشانی خود دارد؛ رهبر ساده زیست جنبش ضد استعماری هند! امان از کلمه «لاکچری» که اینگونه بلای جانمان شده است و امان از پاسخگو نبودن مسئولانی که چنین خدماتی در بیمارستان ارائه می‌دهند و با افتخار آن را تبلیغ میکنند، اما حاضر به رفع ابهام و پاسخگویی به رسانه‌ها نیستند.