روزنامه ایران
1400/04/22
با تسریع واکسیناسیون کرونا زمینه رونق فعالیتهای گردشگری فراهم شود
رئیسجمهــوری منتخــب گســترش گردشـــگری را به عنــــوان یکـــی از برنامههــای دولتــش در راســـتای اشتغالزایی مطرح کرد و گفت: باید با تسریع واکسیناسیون کرونا زمینه رونق بیش از پیش فعالیتهای گردشگری فراهم شود.به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی در دیدارعلیاصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که روز گذشته در دفتر رئیسجمهوری منتخب حضور یافته بود، گفت: یکی از الطاف الهی به سرزمین ما وجود جاذبههای گردشگری و طبیعی فراوان در سرتاسر کشور است و هنوز مناطق بکر زیادی در بخشهای مختلف کشور داریم که امکان آباد شدن و بالفعل شدن استعدادهای گردشگری را دارند. او با بیان اینکه گردشگری ظرفیت بالایی برای ایجاد اشتغال دارد، افزود: ضروری است که از فعالان این عرصه به شکل مؤثرتری حمایت شود.
رئیسی یکی از مزایای گردشگری علاوه بر بازدید و لذت بردن از گردش در جاذبههای طبیعی را آشنایی مردم با تاریخ تمدن و فرهنگ غنی کشورمان دانست و تصریح کرد: کمک به تعمیق مفاهیم و ارتقای مؤلفههای فرهنگ ملی و ظرفیت مناسب درآمدزایی در شهرها و روستاهای کشور، دو فاکتور از توانمندیهای گردشگری و میراث فرهنگی برای ایجاد ارزش افزوده بالا هستند.
مونسان در این دیدار با آرزوی موفقیت برای دولت آینده، گزارشی از آخرین وضعیت برنامهها و اقدامات وزارتخانه تحت مدیریت خود ارائه کرد.
ســـیدعلیرضـــا آوایــــی وزیــــــر دادگستری هم پیش از ظهر دیروز برای ارائه گزارش از برنامهها و اقدامات این وزارت با رئیسی دیدار و گفتوگو کرد. رئیسجمهوری منتخب در این دیدار با اشاره به ضرورت تنظیم بازار و برقراری ثبات و آرامش در معیشت و سفره مردم و نقش سازمان تعزیرات در این زمینه گفت: این سازمان باید با همکاری سازمانهای نظارتی در زمینه مقابله با گرانفروشی و قاچاق کالا نقش مؤثرتری ایفا کند. او افزود: باید ضمن آسیبشناسی اقدامات و وضعیت فعلی سازمان تعزیرات، طرح تحولی برای این سازمان تدوین شود تا ساختار، جایگاه و فرایندهای آن اصلاح شده و بهبود یابند. رئیسی در بخش دیگری از سخنانش تعدد و تنوع شوراهای عالی، کنوانسیونها و مجامعی را که وزرا عضو آنها هستند، مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: باید ساز و کاری اندیشیده شود تا این مشکل نظام اداری در راستای تسهیل فعالیتها و اقدامات هر وزارتخانه اصلاح شود.
رئیسجمهوری منتخب اضافه کرد: این ساز و کار همچنین باید باعث کاهش تعداد جلساتی شود که وزرا بخش قابل توجهی از وقت روزانه خود را به حضور در آنها اختصاص میدهند.
انتشار جزئیاتی از آمار مشارکت نخبگان در سامانه معرفی مدیران دولت سیزدهم
مردم و نخبگان مشارکت فعالی در سامانه معرفی مدیران دولت سیزدهم داشتهاند. سامانهای که یکی از وعدههای انتخاباتی رئیس جمهور منتخب برای تشکیل کابینه مردمی و براساس بهکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته بود و حالا آخرین آمارهای آن حکایت از آن دارد که هم نخبگان در معرفی مدیران مشارکت خوبی داشتهاند و هم افراد با سابقه و تجارب مناسب برای ردههای مختلف مدیریتی معرفی شدهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این سامانه پس از معرفی مدیران از سوی مردم و تشکلها، اطلاعات اولیه، پایش و ارزیابیهای ابتدایی بر اساس معیارهای عمومی مانند تحصیلات، سوابق اجرایی، سن و ... و با درنظر گرفتن شاخصهای اعلام شده توسط رئیس جمهور منتخب که همان کارآمدی، فسادستیزی، روحیه انقلابی و مردمی بودن است، صورت میگیرد و نتیجه به کارگروههای تخصصی که از سوی آقای رئیسی تشکیل شده، ارائه میشود. کارگروههای تخصصی برای استفاده از اطلاعات اولیه ارائه شده از سوی کاربران درباره مدیران معرفی شده شکل گرفته است. فرایند کار در این کارگروهها نیز به این شکل است که براساس شاخصهای شایستگی برای احراز هر مسئولیتی در کابینه، با لحاظ نقاط ضعف و قوت و کارنامه مدیریتی فرد معرفی شده، انتخاب و نام آنها پس از تأیید اولیه و انجام استعلامات لازم از مراجع ذیصلاح، به مرحله انجام مصاحبه و تطبیق خصوصیات با سیاستهای کلان دولت سیزدهم و معیارهای انتخاب کابینه رسیده و در ادامه، پیشنهادات جمعبندی شده به رئیس جمهور منتخب معرفی میشوند.
این کارگروهها برای این منظور فهرست چند برابر ظرفیت را به همراه برنامههای افراد مدنظر و نتایج ارزیابیهای تخصصی، به رئیــس جمهور منتخب عرضه میکنند تا در نهایت با انتخاب ایشان، شایستهترین مدیران برای تصدی مسئولیتها در کابینه سیزدهم، انتخاب و برای کسب رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شوند.
براساس آخرین آمار استخراج شده از این سامانه، ۳۶ درصد از معرفیکنندگان که از این سامانه برای ارائه پیشنهادات خود استفاده کردهاند، دارای مدرک دکتری بودند. ۳۴۰ نفر از معرفیکنندگان، وزیر، معاون وزیر یا معادل آن بوده و ۱۱۳۵ نفر هم از اعضای هیأت علمی دانشگاهها بودند.
مشـــــــــارکت دو گـــــــــــــروه از معرفیکنندگان نیز در سامانه قابل توجه است: ۴۲۵۱ نفر از معرفیکنندگان از معلمان و ۹۲۵ نفر هم از صنعتگران بودند. بررسی روی اطلاعات این سامانه نشان میدهد، افرادی که به عضویت این سامانه درآمدهاند، از همه استانها مشارکت داشتهاند، اما در عین حال استانهای تهران، خوزستان، فارس و خراسان رضوی بیشترین مشارکت را داشتند.
براســـــاس آخریـــــن آمارهـــــای اعلام شــده، تاکنــون ۲۲۵۰ نفــر از معرفیشدگان و بــــه تعبیـــری گزینههای پیشنهادی به «سامانه معرفی مدیران» را اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و نیز ۲۳۰ نفر را وزرای سابق، معاونان پیشین ریاست جمهوری و معادل آن تشکیل میدهند. در این میان ۷۸۰ نفر نیز با سابقه معاونت وزیر و معادل آن به «سامانه معرفی مدیران» معرفی شدهاند.
بیـــــــــــــش از ۵۵ درصــــــــــد از معرفیشدگان نیز دارای مدرک دکترای تخصصی بوده و بیش از ۳۶ درصد آنها نیز در بازه سنی بین ۴۰ تا ۵۰ سال قرار دارند.
براساس آمار جوانترین مدیران پیشنهادی مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده و بالاترین سطح سابقه مدیران پیشنهادی نیز مربوط به وزارت امور خارجه است.
پربازدیدترینهای روزنامه ها
سایر اخبار این روزنامه
روحانی: مسکن مهر رو به اتمام است
با تسریع واکسیناسیون کرونا زمینه رونق فعالیتهای گردشگری فراهم شود
آخرین گزارش برجامی
۱۰ دستور اول اژهای
نحوه حمایت دولت از کارآفرینان پیشرو
تزریق واکسن فقط منوط به دریافت پیامک
آموزشها تا واکسیناسیون کامل دانشجویان حضوری نمیشود
آمار ازدواج پس از ۱۷ سال تصاعدی شد
«پاندمی سایبری» خطرناک تر از «کرونا» در کمین جهان
اولین ضربه یک قهرمان ایرانی
جام به رم رفت
استودیو خبر «ایران»