اسرائیل را قضاوت نکنید، ما خودمان هزاران انسان بی‌گناه را کشته‌ایم!

سرویس خارجی-
رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا طی اظهاراتی عجیب، وقتی می‌خواست، جنایات رژیم صهیونیستی در قتل‌عام 36هزار غیرنظامی در غزه را توجیه کند، گفت: ما آمریکایی‌ها در سرتاسر دنیا ده‌ها هزار نفر را قتل‌عام و صدها شهر را نیز ویران کرده‌ایم، فلذا نباید اسرائیل را به خاطر آنچه در غزه انجام می‌دهد، قضاوت کنیم!
«جنون»، شاید کلمه مناسبی برای توصیف اقدامات «رژیم آپارتاید اسرائیل» در غزه باشد. قتل‌عام 36هزار انسان طی 216 روز آن هم با سلاح‌های مخصوص تخریب بُتُن و سنگر، یا به شکل زنده به گور کردن در محوطه‌های بیمارستانی و... جز با «جنون» و «وحشی‌گری» قابل جمع نیست. حمایت از چنین رژیمی نیز فقط با «جنون» ممکن است. آمریکا بزرگ‌ترین حامی این رژیم در جنایات غزه است و مهم‌ترین و نزدیک‌ترین سند برای این ادعا، وضعیتی است که بیش از 20 روز است در دانشگاه‌های آمریکا شاهدیم. اظهارات رسمی راجع به میزان کمک‌های تسلیحاتی، سیاسی و مالی آمریکا از رژیم اسرائیل نیز از جمله دلایل دیگر ماست. حالا تصور کنید چنین جنایتکاران روانی بخواهند از جنایات خود دفاع یا آن را توجیه کنند. 
«ژنرال مارک میلی»، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکاست. او در جمعی قرار گرفته و یکی از حضار از او درباره جنایات اسرائیل در غزه می‌پرسد. آن‌قدر زن و کودک و نوزاد در غزه قتل‌عام شده‌اند، آن‌قدر فیلم و عکس از حملات تانک‌ها و جنگنده‌های صهیونیستی به بیمارستان‌های غزه وجود دارد، آن‌قدر جنایت در غزه عُریان و غیرقابل تکذیب است که، ژنرال میلی را در شرایط عجیبی قرار می‌دهد. او فقط به این فکر می‌کند که باید، از اسرائیل دفاع کند، حالا چگونه‌اش، مهم نیست! ژنرال میلی در چنین فضائی می‌گوید: «ما افراد بی‌گناه زیادی را کشته‌ایم و شایسته انتقاد از کشتار اسرائیل نیستیم.»(!)


به گزارش ایسنا، مارک میلی، رئیس سابق ستاد ارتش آمریکا در حاشیه حضور در نمایشگاه «هوش مصنوعی» در واشنگتن می‌گوید: «قبل از آن که همگی از اقدامات اسرائیل تبری بجوییم و من در قبال مرگ غیرنظامیان در غزه احساس ناراحتی کنم، نباید فراموش کنیم که ما به عنوان آمریکا بی‌گناهان بسیاری را در موصل عراق و رقه سوریه و ۱۲۰۰۰ غیرنظامی بی‌گناه فرانسوی را کشته‌ایم... ما ۶۹ شهر ژاپن از جمله هیروشیما و ناکازاکی را ویران کردیم. ما مردم را به تعداد زیادی سلاخی کردیم، مردم بی‌گناهی که هیچ ارتباطی با دولت خود نداشتند، مردان، زنان و کودکان. جنگ چیز وحشتناکی است. اما اگر قرار است معنی داشته باشد، اگر قرار است حس اخلاقی داشته باشد، باید یک هدف سیاسی وجود داشته باشد و باید به سرعت با کمترین هزینه و با سرعت انجام شود.»(!) مارک میلی در واقع می‌خواهد بگوید «دوستان! این‌قدر اسرائیل را سرزنش نکنید، ما خودمان هم کُلی آدم کشته‌ایم.»
از رفح چه خبر؟
مدتی است رفح، به سرتیتر اخبار فلسطین و غزه تبدیل شده است. ماجرا نیز پس از رد طرح آتش‌بس پیشنهادی قاهره از سوی صهیونیست‌ها آن هم در حالی که فلسطینی‌ها آن را پذیرفته بودند، شروع شد. هفته پیش بود که صهیونیست‌ها ضمن رد این طرح حمله محدودی را به رفح برای تصرف گذرگاه آن آغاز کردند. ولی همین حمله محدودشان نیز با کشتار غیرنظامیان همراه بود. آخرین گزارش‌ها حاکی است، درگیری‌های سنگینی بین حماس و صهیونیست‌ها در رفح آغاز شده که نظامیان صهیونیست تلفات و خسارات سنگینی داده‌اند. گزارش کامل تحولات حماس را در همین صفحه می‌توانید بخوانید.
دبیرکل سازمان ملل اما دیروز وقتی می‌خواست علیه جنایات رژیم اسرائیل در رفح موضع‌گیری کند به یک هشدار زبانی بسنده کرد. «آنتونیو گوترش» در ادامه انفعال آزاردهنده خود در برابر جنایات رژیم صهیونیستی با بیان اینکه وضعیت در شهر «رفح» در جنوبی‌ترین نقطه نوار غزه به حالت فاجعه رسیده، مدعی شد: «ما با همه طرف‌ها برای رساندن کمک‌ها به نوار غزه همکاری می‌کنیم.» وی ضمن اشاره به آواره شدن ۲۰۰هزار فلسطینی از شرق رفح به سمت شمال، گفت: «تهاجم زمینی به رفح به یک فاجعه انسانی بزرگ منجر می‌شود و تلاش‌های ما را تضعیف می‌کند.» دبیرکل سازمان که جرأت انتقاد صریح از رژیم صهیونیستی به دلیل مخالفت با توافق پیشنهادی میانجی‌ها که حتی حماس هم آن را پذیرفته بود، ندارد، افزود: «از سران اسرائیل و حماس می‌خواهم برای توقف خونریزی و آزادی گروگان‌ها به توافق برسند...»
تیغ آیپک زیر گلوی بایدن
دفاع از رژیمی مثل اسرائیل «بسیار پرهزینه» است. بنابراین آمریکایی‌ها هم تلاش می‌کنند، در برخی مواضعِ خود طوری موضع بگیرند که وانمود کنند، با همه اقدامات این رژیم همراه نیستند. یکی از مواردی که آمریکایی‌ها به خاطرش، هزینه بی‌سابقه‌ای متحمل شده‌اند، سلاح‌هایی است که به صهیونیست‌ها می‌دهند تا با آن در غزه نسل‌کشی صورت بگیرد. بایدن که 6 ماه دیگر انتخابات مهمی پیش‌رو دارد، با وجود کهولت سن و ضعف حافظه می‌داند، برای یک‌دوره‌ای شدن ریاست‌جمهوری‌اش، همین حمایت‌هایی که از رژیم صهیونیستی می‌کند، کافی است. لذا دو روز پیش موضعی انتقادی و خیلی نرم علیه اسرائیل گرفت و گفت: اسرائیل از خطوط قرمز و شروط اعلامی آمریکا در استفاده از سلاح‌هایش، عبور کرده است لذا، واشنگتن ممکن است در ارسال برخی سلاح‌ها تجدیدنظر کند. اما همین موضع ظریف با واکنش تند لابی صهیونیستی یعنی «آیپک» مواجه شد. فشارهای پشت‌پرده این لابی شیطانی و قدرتمند آن‌قدر زیاد بود که خیلی زود بلینکن، وزیر خارجه آمریکا ورود و اظهارات بایدن را تکذیب کرد! تارنمای آمریکایی «اینترسپت» نیز در این‌باره نوشت: «از زمانی که بایدن علیه حمله اسرائیل به رفح موضع گرفته است، آیپک به اعضای کنگره برای حمایت از تهاجم اسرائیل فشار وارد می‌کند.»
خبرگزاری فارس اما دیروز در این‌باره نوشت، پس از موضع کاخ‌سفید مبنی بر عدم تصمیم‌گیری نهائی واشنگتن در مورد ارسال تسلیحات تعلیق‌شده به اسرائیل، انتظار می‌رود آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، گزارشی را درباره عملکرد اسرائیل در جنگ غزه به کنگره ارائه کند. سه مقام آمریکایی فاش کردند که انتظار می‌رود بلینکن، گزارشی بسیار انتقادی درباره عملکرد رژیم اسرائیل در باریکه غزه ارائه کند، اما او تا آنجا پیش نخواهد رفت که به این جمع‌بندی برسد که تل‌آویو، شروط استفاده از تسلیحات آمریکایی را نقض کرده است. هفته‌ها است که وزارت خارجه آمریکا می‌گوید، نحوه استفاده از تسلیحات آمریکایی توسط اسرائیل و شش کشور دیگر درگیر در مناقشات مسلحانه مختلف را در دست بررسی دارد...
بنیامین نتانیاهو، که پایان این جنگ را مساوی با پایان خود می‌داند، در واکنش به انتشار اخباری مثل موضع جدید کاخ‌سفید گفت: اگر مجبور شود، تنها می‌جنگد. نخست‌وزیر منفور رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «من به رهبران جهان می‌گویم که هیچ فشار و تصمیمی از سوی هیچ مجمع بین‌المللی نمی‌تواند اسرائیل را از دفاع از خود بازدارد. تعهد می‌دهم که اگر اسرائیل مجبور شود که به تنهائی بایستد، این کار را خواهد کرد.»(!)
کسری بودجه بی‌سابقه
همزمان با بلوف‌ها نتانیاهو، خبر مهم دیگری از سرزمین‌های اشغالی منتشر شد. خبر این بود: کسری بودجه اسرائیل به رقم ۳۵میلیارد دلار رسیده است. رژیم آپارتاید اسرائیل روز پنجشنبه اعلام کرد: کسری بودجه این رژیم به ۳۵.۷میلیارد دلار است که معادل ۷درصد از تولید ناخالص داخلی این رژیم می‌باشد. تاکنون گزارش‌های متعدد و مستندی از تبعات ویرانگر اقتصادی جنگ غزه برای صهیونیست‌ها منتشر شده است.
قیام دانشگاهی در مجله تایم!
اعتراض‌های دانشگاهی آمریکا نیز همچنان ادامه دارد. دانشجویان و اساتید تقریبا در تمام دانشگاه‌های درگیر این کشور پشت تریبون‌ها قرار می‌گیرند و علیه جنایات اسرائیل، خشونت پلیس آمریکا، دانشجویان و اساتید بازداشت شده و... موضع می‌گیرند. این تجمعات و تحصن‌ها آن‌قدر زیاد است که نشریه تایم تصویر جلد خود را با تیتر «قیام دانشگاهی»، به این موضع اختصاص داده است. «تایم» در این شماره خود نوشته است: «50 سال است چنین چیزی در دانشگاه‌های آمریکا ندیده‌ایم. دانشجویان امنیت و حتی آینده شغلی خود را در صدها دانشگاه به خطر انداخته‌اند تا به کشته‌شدن 34هزار فلسطینی در نوار غزه اعتراض کنند...این کشمکشی است که دانشگاه‌های آمریکا را به جایگاهی بازمی‌گرداند که در آن ملت برای پرسش‌های اخلاقی خود پاسخی بیابد...دانشجویان روزنامه‌نگار این دانشگاه‌ها کسانی بودند که به مستندسازی عواقب این اعتراضات به ویژه در دانشگاه‌هایی پرداختند که مطبوعات حرفه‌ای را از این گزارش‌ها منع کرده بودند...»
آخرین رویدادها
* اسرائیل تودی: اعلام شد 370 هواپیمای باری نظامی و 65 کشتی تدارکاتی، که اکثر آنها آمریکایی هستند، ارتش اسرائیل را در طول جنگ کنونی مسلح و در حال نبرد نگه‌داشته‌اند... اما ️این مایه نگرانی در اسرائیل است چون دولت یهود باید بتواند از خود دفاع کند. اما به نظر می‌رسد که اسرائیل قادر به نبرد در یک جنگ واقعی بدون تدارکات مداوم و قابل‌توجه توسط ایالات‌متحده نیست.
* مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین: یوسی ملمن خبرنگار اسرائیلی در روزنامه عبری‌زبان هاآرتص تاکید کرد: سازمان موساد برای اولین‌بار اذعان کرد که از حمله حماس به پایگاه‌ها و شهرک‌های صهیونیستی در روز هفتم اکتبر غافلگیر شده است.
* کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای غرب آسیا (اسکوا): 360هزار ساختمان در نوار غزه در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی آسیب دیده یا ویران شده است.
* شورای جنگ رژیم صهیونیستی حمله گسترده به رفح را تصویب کرد.
* قسام: چند روز پیش، در آخرین لحظات یکی از اسرای دشمن صهیونیستی را پس از تلاش برای خودکشی در محل اسارت خود نجات دادیم... شخص نتانیاهو را مسئول کامل وخامت اوضاع جسمی و روحی برخی اسرای دشمن می‌دانیم.
* دویچه‌وله: بیش از ۲۰۰ تن از مدرسان دانشگاه‌های برلین با انتشار نامه‌ای از دانشجویان معترض به جنگ غزه حمایت کردند. 
وزیر آموزش عالی آلمان از این اقدام ابراز ناخشنودی کرد.
* رادیو فرانسه: اعتراضات دانشجوئی به جنگ غزه، همزمان با ده‌ها دانشگاه در اروپا در دانشگاه‌های آلمان نیز ادامه دارد. همایش‌های دانشجوئی مخالف جنگ غزه در آلمان و ۱۱ کشور دیگر اروپا در حال برگزاری است.
* «گوستاوو پترو»، رئیس‌جمهور کلمبیا تاکید کرد: حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی باید صادر شود، زیرا حاضر به توقف نسل‌کشی در غزه نیست.
* گردان‌های قسام دیروز: در عملیاتی مشترک با گردان‌های الانصار، یک فروند بالگرد اسرائیلی را در شرق محله الزیتون در شهر غزه با موشک «سام7» هدف قرار دادیم.
* «جوزپ بورل» هماهنگ‌کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا: کشورهای اروپایی در ۲۱ می کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت.