کارزار بین جبهه حسینی با جبهه یزیدی تمامنشدنی است
همزمان با اربعین حسینی، مراسم عزاداری هیأتهای دانشجویی دیروز در حسینیه امام خمینی(ره) و در حضور رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد.در این مراسم ضمن قرائت زیارت اربعین، حجتالاسلام و المسلمین اصلانی به ایراد سخن پرداخت و مداحان اهلبیت(ع) در رثای سالار شهیدان، نوحهسرایی کردند. در پایان این مراسم نماز ظهر و عصر به امامت حضرت آیتالله خامنهای اقامه شد.
رهبر انقلاب اسلامی در بین دو نماز در سخنانی با اشاره به زیارت عاشورا، کارزار میان جبهه حسینی و جبهه یزیدی را مستمر و تمامنشدنی و در عین حال نحوه این کارزار را به تناسب شرایط و اقتضائات متفاوت خواندند و تأکید کردند: انقلاب اسلامی ایران، فرصت و میدان وسیعی را در مقابل جوانان گشوده است و باید از این فرصت، با برنامهریزی و شناخت صحیح وظیفه، اقدام لازم و بهموقع را در جهت اهداف عالیه انقلاب انجام داد تا زمینه پیشرفت و فلاح و رستگاری فراهم شود.
حضرت آیتالله خامنهای هدف از قیام امام حسین(ع) را مقابله با ظلم و جور خواندند و افزودند: شیوههای مقابله جبهه حسینی با ظلم و جور به تناسب شرایط متفاوت است، این مقابله در دوران شمشیر و نیزه به یک گونه است و در دوران اتم و هوش مصنوعی بهگونهای دیگر، در دوران تبلیغات با شعر و قصیده و حدیث شیوه خاص خود را داشت و در دوران اینترنت و کوانتوم نیز شیوههای دیگری را باید بهکار گرفت. ایشان با اشاره به اینکه این وظیفه در دوران دانشجویی به یک گونه است و در دوران مسئولیت بهگونه دیگر، خاطرنشان کردند: مقابله جبهه حسینی با جبهه یزیدیان همیشه بهمعنای تفنگ بهدست گرفتن نیست، بلکه باید درست اندیشید، درست سخن گفت، درست شناسایی کرد و وظیفه را شناخت و دقیق به هدف زد. رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اگر در این مسیر حرکت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند، گفتند: جوانان باید دوران کنونی را که به برکت انقلاب اسلامی، میدان وسیعی در مقابل آنها گشوده شده است، قدر بدانند و با برنامهریزی و مطالعه و فکر صحیح که لازمه آن آشنایی با قرآن و تأمل در آن است، اقدام بهموقع انجام دهند. حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: این اقدام بهموقع، گاهی در محیط دانشگاه معنا پیدا میکند، زمانی در فضای اجتماعی و یا سیاسی لازم است و گاهی هم این اقدام، در راه کربلا و فلسطین و اهداف عالیه ضرورت پیدا میکند.
ایشان در پایان تأکید کردند: استفاده جوانان از این فرصت تاریخی، بهمعنای فلاح و رستگاری است و اگر از این فرصت استفاده و به وظیفه عمل نشود، نتیجه آن خسران خواهد بود.