همسرم وثيقه 4 ميلياردي گذاشت

شرق: خبرها بالا گرفته بود که قاضي‌زاده‌هاشمي وزير آينده بهداشت نخواهد بود. فهرست کابينه که آمد اما نام او طبق پيش‌بيني‌ها در فهرست معرفي‌شدگان کابينه دوازدهم بود. ديروز به جمع نمايندگان فراکسيون ولايي رفته بود تا پاسخ‌گوي آنها باشد. در‌ آن ميان جواد کريمي‌قدوسي درباره سابقه ارتباط او با حسين فريدون و ميزان تأمين وثيقه براي آزادي برادر رئيس‌جمهوري سؤالي مي‌پرسد.
هاشمي با اشاره به پيشينه آشنايي‌اش با حسين فريدون گفته «ايشان را از بدو پيروزي انقلاب اسلامي و زماني که فرماندار نيشابور بود، مي‌شناسم. آن زمان من در جهاد سازندگي کار مي‌کردم. بعد از آن هم که ايشان در کردستان به وسيله گروهک کومله دستگير شد و بيش از يک‌سال‌ونيم خبري از او نبود و بستگان گمان مي‌کردند شهيد شده است، بعد از آزادي هم يک بار ايشان را ديدم و من مشغول ادامه تحصيل و او سرگرم مناصب سياسي و اجرائي شد. تا حدود 10، 15 سال پيش که فرزندان ما در مدرسه هم‌کلاس شدند و ما تصادفي همديگر را دوباره ملاقات کرديم و از طرفي پدرخانم ايشان مرحوم حاج آقا غفوري که يکي از زندانيان سياسي در زمان رژيم ستم‌شاهي بود، چشمشان را از دست دادند و من چشمشان را پيوند کردم و از اين طريق دوباره ارتباط گذشته احيا شد و بعد هم که در دولت يازدهم همکار شديم».
سندهاي مختلف براي آزادي فريدون
قاضي‌زاده‌هاشمي همچنين افزوده «اما درباره دلايل گذاشتن وثيقه بايد بگويم طبيعي است آن آشنايي و ارتباط خانوادگي قديمي اين وظيفه را ايجاب مي‌کرد اگر مشکلي در زندگي براي ايشان به وجود آمد و مانند هر فرد ديگري که ممکن است بازداشت شود و برايش قرار وثيقه صادر کنند، بي‌تفاوت نباشيم. البته من آن زمان در سفر قرقيزستان بودم و از آنجا که دادستان اعلام کرده بود، هر تعداد سند مي‌توان به عنوان وثيقه آزادي ايشان فراهم کرد، همسر من که سند محل سکونت ما به نام ايشان است، همراه همسر آقاي فريدون به دادسرا رفتند و سند منزل مسکوني را براي آزادي ايشان به وثيقه گذاشتند و من از اين بابت از ايشان تشکر مي‌کنم».


آن‌طور که خانه ملت خبر داده، وزير پيشنهادي بهداشت همچنين گفته «از آنجا که سندهاي خانواده آقاي فريدون کفاف وثيقه تعيين‌شده را نمي‌کرد، سندهاي ديگري براي آزادي ايشان از جانب همسر آقاي فريدون و ديگر بستگانشان فراهم و ايشان آزاد شد؛ درهرحال همه آنچه از طرف همسر بنده کمک شد، همين سند منزل مسکوني است که حدود چهار يا پنج ميليارد تومان براي آن قيمت گذاشتند و آنچه غير آن گفته شده، شايعه است و من گمان مي‌کنم اين اقدام انسان‌دوستانه نه براي ايشان، بلکه براي هرکس ديگري که در بند است و دادستان اجازه گذاشتن وثيقه مي‌دهد، کار خيري است و اگر از کسي کمکي برمي‌آيد نبايد دريغ کند، ضمن آنکه من معتقدم اين اقدام براي آرامش کشور هم حرکت درستي بوده است».
گله وزير بهداشت از مديران منطقه‌اي
حسن قاضي‌زاده‌هاشمي در اين جلسه با اشاره به ضرورت توجه به موضوع عدالت آموزشي در مناطق محروم گفته «موضوع عدالت آموزشي در اکثر نقاط کشور به‌ويژه مناطق محروم از ابتداي دولت يازدهم تاکنون موردتوجه بوده به طوري که در مناطقي مانند شهرستان زابل و ديگر مناطق محروم کشور رشته‌هاي تخصصي و فوق‌تخصصي و دوره‌هاي آموزشي بسياري در رشته‌هاي علوم پزشکي ايجاد شده است».
او همچنين در ادامه اين جلسه از برنامه‌ريزي براي رفع سموم در مواد غذايي خبر داد و از برخي اقدامات نامناسب مديران منطقه‌اي گله کرد «بخشي از مشکلات ما مربوط به اقدامات نامناسب مديران منطقه‌اي است و در شرايطي که يک مدير مبتدي مشغول به کار است، نمي‌توان از افزايش مشکلات جلوگيري کرد».
در ادامه ديدارهاي وزرا با فراکسيون‌هاي مجلس، محمود علوي در فراکسيون مستقلين ولايي حاضر شد.
جنگ رواني عليه آمدنيوز 
به گفته وزير پيشنهادي اطلاعات «سياست وزارت اطلاعات درخصوص کانال‌ها پليسي نيست و اين‌گونه برخورد در قبال فعالان مدني جداي از عناصر ضدانقلاب را در شأن يک جامعه رشديافته نمي‌دانيم. وزارت اطلاعات تنها يک تشکيلات ندارد و موضوعات اقتصادي، اجتماعي، سياسي و امنيتي دسته‌بندي شده است و هر بخش به موضوعي مخصوص مي‌پردازد».
او همچنين در اين ديدار افزوده «اگر وزارت اطلاعات موردمحور باشد، ممکن است بر اثر غلبه موارد، وزارتخانه محو يک مورد شود ولي اگر وزارت اطلاعات راهبردمحور باشد، اين موردها نيستند که حرکت وزارتخانه را مشخص مي‌کنند، امروز به جاي مديريت موردي، به مديريت موردها بر اساس راهبرد پرداخته مي‌شود. در اين چهار سال راهبرد وزارت اطلاعات تعيين و به خدمت مقام معظم رهبري ارائه شده و کار براساس راهبردها انجام مي‌شود».علوي همچنين تأکيد کرده «درخصوص کانال آمدنيوز به مرتبطان اين کانال تذکر داديم و اقدامات در زمينه ايجاد جنگ رواني عليه اين کانال راه افتاده است».