روزنامه شرق
1399/10/30
روایت رهامی از جلسات اصلاحطلبان با شورای نگهبان
روایت رهامی از جلسات اصلاحطلبان با شورای نگهبان محسن رهامی درباره آخرین فعالیتهای انتخاباتی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها گفت: «این تشکل هنوز درباره انتخابات ریاستجمهوری به جمعبندی نهایی و اعلام نظر نرسیده و منتظر تصمیمات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و نهاد اجماعساز است؛ بنابراین برای تصمیمگیری نهایی در این زمینه، قدری زمان لازم است». به گزارش «ایسنا»، او همچنین درباره فعالیتهای اخیر کمیته راهبردی افزود: «کمیته راهبردی جریان اصلاحات معتدل، بعد از قضایای ۸۸ و خصوصا در آستانه انتخابات ریاستجمهوری و شورای شهر چهارم، شکل گرفت و از همان زمان تاکنون نشستهای منظمی داشته است و در واقع میتوان گفت این جریان تداوم همان جریان چپ خط امامی است که با مشی اعتدال و میانهروی در مجموعه جریان اصلاحات، تداوم یافته است. ازجمله خروجیهای این جریان، تلاش برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری و ارائه لیست انتخاباتی اصلاحطلبان برای شورای چهارم در تهران و شهرستانها بود که نقطه عزیمت مشی اعتدال جریان اصلاحات بعد از وقایع ۸۸ برای همکاری با حاکمیت بود و تا حد مقبولی در شکستن فضای سیاسی ایجادشده بعد از قضایای ۸۸ و بازگشت اصلاحطلبان به بخشی از حاکمیت موفق بود».رهامی با بیان اینکه این مجموعه از آن زمان همچنان فعالیت میکند، خاطرنشان کرد: «اعضای کمیته راهبردی، عمدتا از اصلاحطلبان معتدل و عملگرا هستند که معتقدند باید اصلاحطلبان با نهادهای حاکمیتی رایزنی داشته باشند و خود را از مسئولیت اداره کشور و اصلاح امور جامعه کنار نکشند. براساساین در این سالها با بعضی از مشاوران رهبری، بعضی از اعضای بیت رهبری و اعضای شورای نگهبان و افراد شاخص جریان اصولگرا نیز رایزنی، تعامل و نشستهایی داشته و سعی کردهایم مستقیم یا با واسطه دیدگاهها و نقطهنظرهای خود را به رهبری منتقل کنیم».
او با اشاره به اینکه کمیته راهبردی برای انتخابات مجلس یازدهم هم لیست انتخاباتی ارائه کرد، افزود: «اکنون در داخل جریان اصلاحات دو دیدگاه عمده وجود دارد. یک دیدگاه از جریان اصلاحات در سال ۹۲ معتقد بود که اگر نامزد اصلی جریان اصلاحات تأیید صلاحیت نشد، نباید در انتخابات از کسی حمایت کنیم و باید کنار بکشیم؛ ولی جریان معتدل اصلاحات با جلساتی که با مرحوم هاشمیرفسنجانی، ناطقنوری و امثال آن داشت، تلاش میکرد با حمایت از نیروهای معتدل در انتخابات تا حد امکان از مطلقالعنانشدن جریانهای افراطی در کشور پیشگیری کند...».
رهامی همچنین گفت:: «میگفتند [در سال 92] اگر خاتمی تأیید صلاحیت نشد، باید کنار بکشیم. اکنون هم آنها میگویند حمایت از روحانی چه دستاوردی برای ما داشت؟ درحالیکه اگر ما آن تصمیم را نمیگرفتیم، تندرویها از همان سال ۹۲ شدت مییافت. ما در آن مقطع با جلساتی که با اعضای بیت رهبری و شورای نگهبان و کسانی مانند ناطقنوری داشتیم، فضا را به سمت اعتدال بردیم و معتقد بودیم اگر مثلا شرایط صددرصد مطلوب برای ما حاصل نمیشود، شرایط 50درصدی را هم از دست ندهیم؛ ولی به ما میگفتند وقتی با نهادهای حاکمیتی مذاکره میکنید، دیگر اصلاحطلب نیستید».
سایر اخبار این روزنامه
گزارشهای میلیاردی شورای نظارت
میزگردی با حضور چهلسالگی «۴۴۴ روز»
میراث پرهزینه ترامپ
خود را موظف به دفاع از حقوق زنان میدانیم
اعتراض به حداد
روایت رهامی از جلسات اصلاحطلبان با شورای نگهبان
چه کسی گفت خارجیها به ایران نیایند؟
آلودگی هوا سالانه چند ایرانی را میکشد: ۳۰ هزار یا ۴۱ هزار نفر؟
صدور حکم زندان تاجر ایرانی-آمریکایی در ایران
ماجرای ساز در ایران
میراث ترامپ
ظریف و ناگفتههای آنبارهای دیگر
توسعه ناپایدار ۴ سال بعد از پلاسکو