شاید رئیسی منجی ایران باشد

مجموعه آداب، رسوم، عادات، ارزش‌ها وهنجارها و... فرهنگ را تشکیل میدهند. ما شاهد ارزش‌ها و هنجارهای جهانشمولی هستیم که در همه فرهنگ‌ها جایگاه خاصی دارند وبرای همه جهانیان قابل احترام هستند. آزادی، عدالت، کمک به دیگران و... از آن جمله اند.
علاوه بر این فرهنگ هر کشوری در محدوده جغرافیایی خود واجد مشخصاتی است.
بی تعارف بگویم، سیاه وسفید دیدن از خرده فرهنگهای کشورمان است. این خصیصه باعث شده تا در طول تاریخ خسارات زیادی به این سرزمین وارد شود.
با پایان یافتن فصل انتخابات، درحالی که زمینه انتقال قدرت به دولت بعدی فراهم میشود پیش‌بینی‌های زیادی در خصوص دولت بعدی صورت میگیرد.


ضمن احترام به این تحلیل‌ها لازم دیدم مطلبی را متذکر شوم و آن اینکه ضمن پرهیز از پیش داوری، در پیش‌بینی‌ها با عینک سیاه وسفید به مسائل نگاه نکنیم.
گروهی آقای رئیسی را با صفات و القاب ماورایی مزین وطیفی نیز یکسره او را تخطئه کرده و چه نسبت هاکه به او نمیدهند.
عقل، منطق ووجدان حکم میکند واقع بینانه به افراد نگاه و به رویدادها بنگریم. با توجه به اینکه آقای رئیسی مورد وثوق حاکمیت بوده وبه مشکلات کشور واقف است و سال‌ها در قوه قضائیه خدمت نموده وبه ریاست قوه قضائیه رسیده و اکنون نیز با اکثریت آرا
به عنوان رئیس جمهور برگزیده شده است.
با بررسی عملکرد ایشان در قوه قضائیه نکات مثبتی در کارنامه ایشان به چشم می‌خورد.
از جمله، اقداماتی در خصوص مبارزه با فساد انجام داده‌است.
اگر بخواهم مثال دیگری بزنم، به عنوان فعال مطبوعاتی، اهالی مطبوعات از ایشان رضایت بیشتری نسبت به گذشتگان دارند. انها در دیدار با رئیس دستگاه قضا، او را فردی آرام، منعطف و کسی که به صداهای مختلف گوش میدهد توصیف کردند.
آن‌ها رفتار ایشان با مردم واهالی مطبوعات را منصفانه دانستند.
آن‌ها به حل مشکلات مطبوعات اصلاح‌طلب در هیئت نظارت توسط دستگاه قضاو در چارچوب قانون اعتراف کردند.
آن‌ها اذعان کردند رئیسی میتواند دولت وحدت ملی را تشکیل دهد.
جلسه با رقبای انتخاباتی، تماس با احمد زیدآبادی منتقد سرسخت وضع موجود و درخواست از او برای ارسال نظرات و پیشنهادات برای اصلاح امورنشانه‌های خوبی است که باید به فال نیک گرفت.
به گواه تاریخ افرادی در شرایط خاص کشورشان را نجات داده اند، به عنوان مثال چوئن لای اقداماتی در چین انجام داد که زمینه توسعه وپیشرفت این کشور را فراهم و چین در حال‌خیز برداشتن در جهت تحقق رویای ابرقدرتی است.
القصه، با توجه به مشکلات ملموس و عدیده کشور، جادارد همه جریانهای سیاسی و مردم دست به دست هم دهند تا از این پتانسیل استفاده وکشور را از بحران نجات دهیم.
با توجه به شرایط خاص کشور، آقای رئیسی به عنوان رئیس جمهور آینده باید در وهله اول تصمیم بگیرد آیا حاضر است به عنوان منجی کشور ایفای نقش نماید؟ البت، کار سختی است وهزینه‌هایی نیز دارد. ایشان در صورت پذیرفتن ایفای چنین نقشی باید پیشقدم شود واز همه جریانهای سیاسی و مردم درخواست همکاری نماید. در دنیای به شدت پیچیده، مشبک، تودرتو وفوق‌العاده تخصصی کنونی، جلب اعتماد نخبگان، مدیران، فن سالاران و... از بدیهیات است، زیرا اداره امور و توسعه کشور بدون حضور نخبگان و متخصصین امکان‌پذیر نیست. از سوی دیگر، شایسته است مردم، جریانهای سیاسی، نخبگان، مدیران، فن سالاران، متخصصین نیز به خاطر نجات کشور پاسخ مثبت و مناسبی داده وبا ایشان همکاری نمایند. زیرا همه ما مسافران یک کشتی هستیم.
شاید مقدرباشد که این کشتی با ناخدایی رئیسی به ساحل نجات برسد.